Ukrán utánpótlás-válogatottal erősített a Puskás Akadémia

Újabb légióssal bővült az Akadémia kerete, ki akarnak jutni Európába.

A 25 éves ukrán utánpótlás-válogatott középpályás, Artyem Favorov a klub tájékoztatása szerint két és fél évre írt alá.

pfla.hu

Favorovot az ukrán liga 4. helyén álló Deszna Csernihivtől a PAFC. A középpályás a Dinamo Kijevben nevelkedett, és korábban volt már légiós a dán Vejle BK-nál.

Favorov a jelenlegi idényben 16 mérkőzésen 2 gólt szerzett a Desznában, összesen 59 meccse van a Csernihivben. Ezen kívül tízszer szerepelt az ukrán U21-es válogatottban is.

Már hónapokkal ezelőtt hallottam a Puskás Akadémia érdeklődéséről, így ismerem a csapatot, tudom, milyen futballt játszik. Azzal is tisztában vagyok, hogy fiatal, de komoly, jó nevű klubról van szó, amelynek jó játékosai vannak és az edzői stábja is remek, ezért nagyon boldog vagyok, hogy létrejött a megállapodás. Amikor először körülnéztem, láttam, hogy gyönyörű a stadion, nagyszerűek az edzőpályák, azaz minden adott, hogy a játékosok fejlődhessenek – ez minden labdarúgó számára rendkívül fontos. Az, hogy ide igazoltam, komoly előrelépés a karrieremben, új szakasz az életemben. Persze csak most érkeztem, de annyit ígérhetek, hogy mindent megteszek azért, hogy az együttes a mostaninál is előkelőbb helyen végezzen a bajnokságban. Az erősségeimről nem beszélnék, ez az edzők dolga, az enyém pedig az, hogy kimenjek a pályára, és ott mutassam meg, mit tudok” – idézi a pfla.hu Favorovot.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon