Egy éve hirtelen kaptuk meg a jövő évi vizes-vb rendezését, így gyorsan kellett reagálni a plakátokkal és a kabalával. Ez okozott is némi köznevetést, ami miatt visszatáncolt a szövetség, na de végre, egy év elteltével elkészültek az új, végleges verziók. #Swimphony

Ez a tavalyi, csak hogy lásd, honnan indultunk:

És szerencsére a mögöttünk hagyott év kimerítő, verejtékes, kreatív munkával telt Fábián Istvánnak, aki kapott egy újabb esélyt a tavalyi után, így az újratervezett plakátok jók is lehettek volna. De végül mégsem.

Itt például az ország egyik legnagyobb sportolója örül a Dunában, és tényleg nagy ő a szemünkben, de ennyire talán mégsem. De tudod mit? Jó, legyen nagy, oké, de akkor legalább photoshoppolják már oda rendesen, ne úgy, mintha mondjuk egy balassagyarmati nyugdíjas csinálta volna Paintben.

Ez meg szép lila, mondjuk a feliratok alatt kicsit kevésbé lila:

Varga Dani körül meg minden kék lett, a Parlament is, a víz meg rögtön kétféle kék. És hát Dani se kicsi, vagy a Parlament az, ezt nem tudni:

A méretarány nem az erőssége a grafikus úrnak, itt az ugró a Lánchídhoz képest lett csöppet nagy, vagy rohadt nagyot ugrik és közel került a nem létező objektívhez. Eközben a háttérben a Vár egy része nem lett átkékezve, pedig eddig minden olyan szép kék volt. De nem tudhatjuk, mit akar ezzel üzenni a művész.

Na de ez itt a végén, ez fasza, nagyon szép, ahogy a hóesésben pörög a lány:

Sajnos Bol-dog egyikre sem került fel, pedig ő legalább szép. És ugye Hosszú Katinkát is hiába keressük, mert ő meg cserbenhagyta a szövetséget, ugye.

Közben kiderült, hogy egy fiatal grafikustanuló iskolai feladatként csinált egyet, és valamivel jobban sikerült:

Akár ennyire kúl is lehetett volna a úszó világbajnokság arculata

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában