Tragikusan rajtolt a bajnok Videoton, két vereség a bajnokságban, kínlódás a BL-ben. Ha nem tud újítani Casoni, a BATE lesz a végállomás.

Eddig mind a három hazai meccsén kikapott a Videoton, a Szuperkupa-meccsen a Fradi hármat lőtt, a nem túl erős TNS is nyerni tudott a rendes játékidőben Fehérváron, akárcsak a Haladás. Öt meccsen kettő darab gólt lőtt a bajnoki címvédő – lehet, hogy mégis meg kellett volna adni azt a messis fizetést Nikolicsnak?!

Miután Feczesin is lesérült, gyakorlatilag csatár nélkül maradt a Videoton, mert ott van ugyan Ivanovszki, de gyakorlati haszna nincs sok, Rudolf megérkezett, de ő meg el van tiltva, így marad az, hogy lehozza kapott gól nélkül a meccset a Vidi. Ez eddig csak a TNS otthonában sikerült, de reménykedjünk benne, hogy a BATE ellen kihúzzák hátul Juhászék.

A BATE Boriszov sem bízhatja el magát, mert az elvileg jóval gyengébb ír Dundalk ellen szenvedve jutott tovább. Igaz, legalább nem kapott ki. Arról nem beszélve, hogy a bajnokságban 14 forduló után 12 győzelemmel és 2 döntetlennel áll, nem mellesleg mindössze 4 gólt kapott.

Azt tehát tisztán látszik, hogy sok gól nem lesz, abban meg csak bízhatunk, hogy a BATE nem szerez többet. Egy nulla nulla talán nem is nézne ki olyan rosszul.

BL-selejtező, 3. forduló
Videoton–BATE Boriszov
20:30 (M4)

A tippünk:

Ha te is úgy érzed, nem tud nyerni a Vidi, a Dinamo viszont igen, majd' ötszörös pénzt zsebelhetsz be vele. Na, fogadsz?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában