Az ősz vége nem sikerült túl fényesen a Videotonnak, aminek okát elmondta Kovács Zoltán, de most azért a csapatnál is szétnéztek.

Nem voltak frissek már az idény végére a fehérváriak, de Nikolics edző néhány játékosnál egyéb problémákat is észlelt, ezért léptek. Úgy látták, hogy Ezekiel Henty és Asmir Suljic hozzáállása nem üti meg a profi szintet, ezért kirakták őket a keretből, ahogy Barczi Dávidot, Szolnoki Rolandot és Fejes Andrást is. Utóbbiak vagy keveset játszottak, vagy nem elég jók.

Asmir Suljic

Ők a jövő héttől a klub NB III-as keretével készülnek, vagyis mehetnek. Közülük Henty és Suljic stabil csapattag volt, a nigériai támadó 20 meccsen 5 gólt szerzett, és érte már be is jelentkezett a Slovan Bratislava és a török Göztepe. A tehetséges támadóért akár 1 millió eurót is kaphat a Vidi. Suljic pedig évek óta az NB I egyik legjobbja, azonban tény, hogy hangulatember, viszont, ha be tudják állítani a sorba, akkor kiemelkedik a magyar mezőnyből.

Eközben a Nemzeti Sport információi szerint a Legia Warszawa a szezon végéig kölcsönadja Nagy Dominikot a Videotonnak, miután ők nem tartanak igényt a motiválatlan középpályásra.

Nagy Dominik

A válogatott Nagyot tavaly januárban 1 millió euróért adta el a Ferencváros a Legiának. A 2016–2017-es idényben 12 meccsen négy gólt szerzett, remek igazolásnak tartották, az ősszel azonban kijött belőle a magyar, le is küldték a tarcsiba, a második eséllyel pedig nem élt.

És ezt olvastad már?
Mi történt a Barcelonával a BL-ben? Semmi, csak szembejött a valóság
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!