Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyik csapat sincs könnyű helyzetben, csak épp más a motiváció.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Videoton meg szeretne szabadulni a magyar foci egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott, ám a fejlődésben kissé megrekedt Kovács Istvántól. A norvég edző, Henning Berg nemigen számít a vékony csontú Kiskokóra, inkább kölcsönadná bárkinek. Azonban senkinek sem kell, mert olyan magas a fizetése, amelyet NB I-es klubok nem vállalnak be, vagy aki esetleg mégis (a Fradi például), az már telített a poszton.

Eközben a Fradi is bukhatja az egyik nagy reménységét, Nagy Dominikot, mert a Legia Warszawa mindenképp megszerezné. Az FTC, és főleg a szakmai stáb azonban ragaszkodik az ősszel eddig nagyszerűen játszó Nagyhoz. Ám van az a pénz. És akkor Nikolicsnak Nagy adhatna gólpasszokat, feltéve, ha a csatár marad.

Ma van az átigazolási időszak utolsó napja, estére okosabbak leszünk, és nem lepődnénk meg, ha Nagy Dominik Legia-mezben pózolna, majd még maradna fél évet. (Update: a weszlo.com és a legionisci.com is lehozta a hírt, hogy 2017. január 1-től Nagy Dominik a Legia játékosa lesz, már alá is írt.) Kovács lehet, hogy a Vidi nyakán marad, ami senkinek sem lenne jó.

Ja és közben az egész nyáron külföldre vágyó, az Eb-n megsérülő Fiola Attila természetesen a Puskás Akadémiától a Videotonhoz fog átcuccolni. Őt amúgy a Fradi is hívta a kitartóan.

Nagy harc lesz a bajnoki címért is a két csapat között, sőt, már a következő fordulóban is jó meccseket játszanak, fogadunk?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.