Öt év után visszatér Győrbe a világ egyik legjobb játékosa, a Fradi sztárja, Tomori Zsuzsa. A két KEK-siker után végre Bajnokok Ligáját szeretne nyerni a 27 éves lövő, és ezt Győrben látja reálisnak. Nehéz ezzel vitatkozni.

Kétszeres magyar bajnok és Magyar Kupagyőztesként, viszont eléggé dicstelenül hagyta el Győrt 2010-ben, és a nagy ellenfél Ferencvároshoz igazolt, ahol a következő két évben Kupagyőztesek Európa-kupáját nyert. 2012-ben az év játékosa lett, a válogatott húzóembere, a világ egyik legjobb átlövőjévé vált, de nem volt neki kielégítő a Ferencváros szintje. A Győr a világ legjobb klubja, ráadásul momentán a fél csapat sérült vagy terhes, szóval logikus, hogy visszatér, bár akadnak kérdőjelek.

Őszre persze felépül a konkurencia, Eduarda Amorim, meg már Görbicz is csatlakozik, az már persze kérdéses, hogy Szeny és Müller marad-e. Ennél sokkal pikánsabb, hogy anno Tomorit elzavarták Győrből, nem épp kellemes természete miatt: „a vezetőedző és a játékos között kölcsönösen megromlott viszonyra való tekintettel” közös megegyezéssel bontották fel a szerződését, miután száműzték az első csapatból. Ráadásul azzal húzta ki a gyufát, hogy nehezen emésztette meg, hogy a brazil Amorim kiszorította őt a csapatból, és a ljubljanai Bajnokok Ligája mérkőzésen egy gólja után a pályáról káromkodott a kispad felé. És Amorim ősszel is ott lesz, immáron a világ hivatalosan legjobb játékosaként.

„A felek nem zárják ki, hogy a későbbiekben újra együtt dolgozzanak” – zárták 2010-ben a közleményt. És végül igazuk lett.

Nem csak Tomori érkezik Győrbe, az Audi ETO bejelentett két másik magyar válogatott játékos, Kiss Éva és Tóth Gabriella, továbbá a holland válogatott Nycke Groot és Yvette Broch leigazolását is.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Életmód

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon