Visszacsábítanák Thomas Dollt a Bundesligába

A Hamburgnál nem felejtik, sőt nagyra értékelik Thomas Dollt – márpedig a HSV most komoly válságban van.

Hetek óta egyre hangosabban jönnek a pletykák Németország felől, annak is az északi területei ordítják Thomas Doll nevét. A Hamburg annyira hitványul szerepel (a 16., azaz osztályozós helyen áll), hogy közeleg az edzőváltás.

Legalábbis a lapok szerint, mert a sportigazgató egyelőre cáfolja. Jens Todt a Bildnek azt nyilatkozta, hogy a válságot a jelenlegi edzővel, Markus Gisdollal tervezik megoldani, össze kell fogni, hosszú még a szezon, van idő kijavítani a hibákat. Satöbbi. Ilyenkor szokták bejelenteni az új trénert.

Ha ez mégsem sikerül, akkor mégiscsak kell B-verzió, és természetesen erre is van megoldása Todtnak: elsőként Thomas Doll nevét említette. Nem meglepő, elvégre a Fradi edzője 2004 és 2007 között már vezette a Hamburgot, sikeresen: bronzérmesek lettek és a Bajnokok Ligájáig jutott el.

Dollon kívül Bernd Hollerbach és Markus Weinzierl nevét említi, de megoldás lehet még az U21-es csapatot edző Christian Titz is.

Az azonban nem segíti a hamburgi terveket, hogy Doll tavaly 2019 hosszabbított a zöldekkel, ráadásul a nehézkes rajt után most épp vezeti a bajnokságot a Fradi. Igaz, a játék minimum döcög, nézhetetlen, de az eredmények elkezdtek jönni, nem valószínű, hogy megválna edzőjétől a zöld-fehér klub.

Főleg, hogy a lehetséges utód épp most lett az osztrák válogatott másodedzője.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon