Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Mikler Roland visszaigazol Szegedre, mostanra kiderült, kivel pótolja a Veszprém. Sőt, kikkel.

Kisebb meglepetést okozott, amikor a csütörtökön bejelentette a Veszprém, hogy leigazolta a tatabányai Székely Mártont. Ekkor úgy tűnt, hogy Sterbikkel és Székellyel vág neki az új szezonnak a Davis csapata, de gyanús volt.

Kiderült, nem ok nélkül, péntek éjjel kiderült, hogy Székely csak harmadik kapusnak érkezett, a kielcehandball.pl megírta, hogy a szerb válogatott kapusa, Vladimir Cupara is Veszprémbe szerződik a nyártól.

(Fotó: telekomveszprem.hu)

2019. július 1-től a Telekom Veszprém kötelékében folytatja a pályafutását a PGE Vive Kielce szerb kapusa, Vladimir Cupara, aki 2 éves szerződést írt alá a magyar rekordbajnokkal” – erősítette meg a hírt szombaton a handballveszprem.hu.

A 198 centis Cupara amellett, hogy szerb válogatott, 2016-ban BL-t is nyert lengyel PGE Vive Kielcével. A kapusnak 2021-ig szólt volna a szerződése a lengyeleknél, de kérte a megállapodás megszüntetését, és miután a két klub eredményes tárgyalásokat folytatott, létrejöhetett a jövő nyártól érvényes átigazolás.

(Fotó: Tomasz Fafara – kielcehandball.pl)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.