Timo Werner a hírek szerint elégedetlen a helyzetével a Chelsea-nél, a menedzsmentje hamarosan találkozik a klub képviselőivel, és akár már nyáron visszatérhet a csatár a Bundesligába.

A Chelsea-nél nincs hiány az elégedetlen támadókból. Romelu Lukaku pár hónappal azután, hogy eligazolt az Intertől már visszamenne Milánóba, Timo Werner pedig több játékidőt akar.

A német támadó másfél éve szerződött a Leipzigtől a Chelsea-hez, de eddig nem sikerült beilleszkednie. A hírek szerint az angliai élet nem igazán jön be Wernernek, és ez a futballpályán látott teljesítményén is meglátszik. Leginkább a kihagyott helyzeteivel szokta felhívni magára a figyelmet, Lukaku érkezésével pedig már a kezdőcsapatból is kiszorult.

A Goal információja szerint Werner elégedetlen a jelenlegi helyzetével, többet szeretne játszatni.

A játékos menedzsmentje hamarosan leül tárgyalni a Chelsea képviselőivel, hogy tisztázza, pontosan mik a tervei a klubnak a 25 éves játékossal. Ez a találkozó döntőfontosságú lehet Werner jövőjét illetően, a Goal szerint, ha nem úgy alakul, ahogy a játékos tervezi, akkor már nyáron csapatot válthat.

Werner a Bundesligába térhet vissza, állítólag a Borussia Dortmund figyeli, a 250 ezer fontos heti fizetése azonban probléma lehet, ennyit semmiképp sem fog fizetni neki a Borussia. A Dortmund a Salzburg fiatal csatárát, Karim Ademeyit is figyeli egy ideje, és ha őt nem sikerül megszereznie a klubnak, akkor még inkább előtérbe kerülhet Werner érkezése.

Werner eddig 76 alkalommal lépett pályára a Chelsea-ben, 19 gólja és 18 gólpassza van, tavaly Bajnokok Ligáját nyert a csapattal.

A Chelsea-nél jelenleg egyébként nem Werner jövője a legfontosabb kérdés. Néhány napja a klub tulajdonosa, Roman Abramovics bejelentette, hogy az ukrán–orosz helyzet miatt eladja a Chelsea-t.

Roman Abramovics szabadulni akar a Chelsea-től

Egy svájci milliárdos szerint az orosz oligarcha megpróbálja eladni az angliai villáit és több üzletembernek is felajánlotta a londoni klubot.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában