A korábbi klasszis teniszező eléggé meghökkentette a teniszrajongókat, hiszen a legtöbben szívesen megnéznének egy Federer-Nadal döntőt a jelenleg zajló Austral Openen, ám ő valami egészen másra vágyik.

Amióta Novak Djokovics és a jelenlegi világelső, Andy Murray is kiesett, abszolút nyílttá vált az ausztrál torna. Ember legyen a talpán, aki most megmondja, hogy ki lesz a végső győztes. Akárhogyan is alakul, a sport szerelmesei a váratlan fordulatoknak köszönhetően elkezdtek abban reménykedni, hogy hosszú idő után végre összejöhet egy Roger Federer kontra Rafael Nadal összecsapás, méghozzá egy Grand Slam-torna döntőjében.

Érdekes, hogy Mats Wilander, az Eurosport szakértője valami egészen más párosításban reménykedik. A véleménye egyértelműen megosztja a szurkolókat.

Bár kétségtelen, hogy előbb-utóbb a fiatal generáció átveszi majd a tapasztaltabb játékosok helyét, ám addig is mi szívesen megnéznénk még pár Federer-Nadal meccset, hiszen egy megunhatatlan rivalizálásról van szó. Persze az más kérdés, hogy egyáltalán összejön-e a randevújuk, hiszen a következő kanyarban a svájci a torna meglepetésemberével, a világelsőt búcsúztató Mischa Zverevvel találkozik, míg a spanyol a hatalmas szerváira építő Milos Raonic ellenfele lesz. És akkor még nem is beszéltünk a Wawrinka-Tsonga és a Goffin-Dimitrov párosításokról...

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon