Jack Wilshere jópofa videóban jelezte, hogy még mindig profi futballista, és ami még fontosabb, jelenleg nem sérült, csapatot keres magának.

A most már 30 éves középpályást tíz éve az angol futball egyik legnagyobb ígéretének, az Arsenal alapemberének tartották. Wilshere azonban – leginkább a sérülései miatt – közel sem futott be akkora karriert, mint sokan gondolták. Az Arsenal többször kölcsönadta, majd a West Hamhez került, legutóbb a Bournemouth játékosa vol, nyár óta azonban nincs csapata.

Most az egyik szigetországi fogadóiroda reklámjában tűnt fel, a videó arról szól, hogy egy marketingcsapat megpróbál csapatot találni az egy ideje inaktív játékosnak. Nagyon jópofa videó, minimális angoltudás szükséges, hogy átjöjjön minden poén.

Röviden összefoglalva: a marketingcsapat azt mondja Wilshere-nek, hogy rengeteg ideje nem játszott (hat hónap), és még TikTokon sincs fent, a futballvilág egyszerűen elfelejtette őt. Ennek a megváltoztatása érdekében mai módszerekkel, vagyis a közösségi média segítségével próbálnak csapatot találni neki. Egy idő után azonban megunja az influenszerséget, és a saját stílusában juttatja el a üzenetet, vagyis azt, hogy jelenleg egészséges és csapatot keres. A legvégén a következőt mondja a kamerába:

Jack Wilshere, egészséges, készen áll, várja az ajánlatokat. Kivéve a Tottenhamét.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A Bayern sportigazgatója szerint kacsa, hogy leigazolják Cristiano Ronaldót