Vagy valakinek a bögyében van a francia csatár, vagy tényleg ennyire ostoba.

Az is csoda, hogy eddig képes volt szabadlábon maradni Karim Benzema, sőt még focizik is, de egyre közelebb kerül ahhoz, hogy tönkremenjen a pályafutása. És nem azért, mert pocsék formában van.

Benzema 2015-ben bevallotta, hogy részt vett abban a szexvideós ügyben, melyben Mathieu Valbuenát zsarolták. Ez a sztori azóta is tart, és emiatt azóta sem lehet válogatott, így például nem lett világbajnok.

Most viszont a legkisebb gondja is nagyobb lett annál, minthogy a vb-arany miatt sopánkodjon, mivel most épp

A Mediapart értesülése szerint D'Souza október 8-án beperelte Benzemát, mondván, megpróbálta őt elraboltatni a nyílt utcán. D'Souzát egy bár közelében ketten be akarták lökni egy furgonba, ő meg persze azonnal felismerte a támadókat, akik szerinte Benzema cimborái voltak. Az ügynök szerint az elrablást természetesen Benzema rendelte el, aki ugyanabban a szállodában tartózkodott, ahova a két haver is menekült az eset után.

Állítólag 44 ezer fontnyi pénzösszeg okozta köztük a kalamajkát, amelyet még Marokkóban foglaltak le a vámosok.

Benzema a közösségi oldalán már tagadta is a vádakat:

„Ilyen komolyan lehet a világon?”

Karim Benzema on Twitter

Un proche de Benzema touche le bras de De Souza, c'est un enlevement " " De Souza est roué de coups, il n'a aucun jour d'ITT " " De Souza dit que Benzema était dans le Van, thèse écartée par les enquêteurs " Ce monde est-il sérieux ?

És akkor még nem beszéltünk a Zahia Dehar-ügyről: 2010-ben több francia válogatott is kapcsolatba került a prostival, például Franck Ribéry, Sidney Govou és persze főhősünk, Karim is. Ez még nem lenne akkora baj, ám a lány vallomása szerint a csatárral már 2008-ban is szerették egymást, amikor ő még csak 16 éves volt.

Egyre több a mocsok Benzema körül, lassan már alig ér ki belőle.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon