A Husqvarna legújabb fejlesztésének köszönhetően az egész család – beleértve a robotfűnyírót is – közösen élheti át a gólok okozta örömöt. Egy új szoftverfrissítéssel a vállalat több mint 150 ezer robotfűnyírója utánozza a futballtörténelem három ikonikus győzelmi táncát: a Robotot, a Tornadót és a 180-at.

A Husqvarna a világ vezető, a robotok érzelmi kifejezéseinek szakértőjével dolgozott együtt azon, hogy a robotokra értelmezzék a koreográfiákat. A táncoló robotfűnyírók egy API-nak köszönhetők, amely valós időben jelzi a fűnyírónak a mérkőzések góljait. A játék során a robotfűnyíró kijelzőjén egy eredménytábla jelenik meg a mérkőzés aktuális állásával.

A funkció aktiválásához a robotfűnyíró tulajdonosoknak egyszerűen ki kell választaniuk kedvenc csapatukat a Husqvarna Automower Connect alkalmazásban.

Amikor a kiválasztott csapat gólt szerez, a robotfűnyíró automatikusan a három tánc egyikével ünnepel, villogtatja a lámpáit és fanfárt játszik.

A szoftverfrissítés július 14-éig elérhető, és a Husqvarna Automower 405X, Automower 415X, Automower 320 NERA, Automower 430X NERA, Automower 450X NERA, Automower 310E NERA és Automower 410XE NERA modelleken állítható be. A felhasználók a Husqvarna Automower Connect alkalmazáson keresztül kaptak értesítést a frissítésről.

A Husqvarna már régóta használja ezt az automatizáláson, valamint IoT-n alapuló infrastruktúrát arra, hogy innovatív szoftveres megoldásokat fejlesszen a vásárlóknak. Jó példa erre, hogy a robotfűnyíró automatikusan leparkol, ha az időjárás-előrejelzés fagyot vagy kifejezetten erős esőzést jósol. Emellett a fűnyírás ütemezését a gyep és a tulajdonosok igényeinek megfelelően tudják időzíteni a felhasználók. Különböző fűnyírási időközöket lehet beállítani a gyep különböző területeire, valamint azt is be lehet állítani, hogy a fű egy adott részét ne vágja a gép, így támogatva a vásárló igényeit és a biodiverzitást.

Disclaimer: a Husqvarna nem áll kapcsolatban az UEFA EURO 2024-gyel, és nem is szponzorálja azt.

A cikk létrejöttét támogatta a Husqvarna.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés