Ha érdekel a 3D-nyomtatás, akkor május 14., 15. és 16. a te napod, ugyanis a Design Terminal szervezésében idén is megrendezik a 3D Printing Dayst, amelynek keretében három napon keresztül nézegetheted a jövőt az Akvárium Klubban (tudod, a Gödör).

Azt nem ígérjük, hogy a kínaiakhoz hasonlóan kapásból ki fognak neked nyomtatni egy házat, hogy bemutassák a technológia képességeit, de az biztos, hogy ami ma 3D-nyomtatás témakörben fontos, az május közepén ott lesz az Erzsébet téren, a téma szakértőitől kezdve a hazai és külföldi vállalkozókon keresztül egy csomó 3D-nyomtatóig, amiket az utcáról beesve is bárki szabadon szemügyre vehet.

Ez még úgy is elég izgalmasan hangzik, ha fogalmad sincs róla, hogy a 3D-nyomtatás egy évente hárommilliárd dollárral növekvő piac, amely a következő évtizedekben egy halom iparágat fog gyökerestül felforgatni.

Ennek a jeleit egyébként már most is bárki láthatja, aki szokott néha újságot olvasni, hiszen amíg néhány éve még úgy kellett magyarázni, hogy mire jó tulajdonképpen a 3D-nyomtató, ma már szinte nem múlik el úgy nap, hogy ne érkezne hír egy új művégtagról, drónról, virtuális szemüvegről, fegyverről, akármiről, ami nem készülhetett volna el az új technológia nélkül.

Ha vállalkozóként vagy befektetőként érdekelt vagy a 3D-nyomtatásban, akkor a háromnapos, előadásokkal és workshoppal színesített rendezvény kihagyhatatlan program, de szerintünk akkor is érdemes kimenned az Erzsébet térre, ha szimplán nincs jobb dolgod. Ebben az esetben erősen javasoljuk az Akvárium Klub-Sziget Eye-Fröccsterasz útvonalat, csak arra figyelj, hogy nehogy összekeverd a sorrendet.

BUDAPEST 3D PRINTING DAYS

IDŐPONT: 2015. MÁJUS 14-16.

HELYSZÍN: Design Terminál és Akvárium klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér

BELÉPÉS: Ingyenes

NYITVA TARTÁS: Csütörtök, Péntek: 12:00 – 20:00 | Szombat: 10:00 – 20:00

TOVÁBBI INFÓ: Designtarminal.hu

(Fotó: Design Terminal)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Úgy nézhet ki az iPhone 16, mint az egyik legikonikusabb iPhone

Látványosan néz ki, de nem tudni, mire jó a sci-fibe illő laptop, amit a Lenovo dobhat piacra

További cikkeink a témában