Nemcsak azt kell kitalálni, hogyan keríted elő rá a lóvét, de azt is, hogy miként juttatod be a lakásba a több mint 8 méter képátlójú monstrumot.

Az LG olyan tévével állt elő, amihez nem elég olyan valakinek lenni, aki nagyon komolyan veszi házimozizás élményét és életérzését, ugyanis az árát nézve az is egy kitétel, hogy a leendő tulajdonos rendelkezzen 1,7 millió amerikai dollárnak megfelelő magyar valutával, azaz cirka 508 000 000 forinttal, vagyis ∼508 millió forinttal, ami ugye csak egy nagyon kicsivel több mint félmilliárd forintot jelent.

Igen, a fent látható LG DVLED Home Cinema Display termékcsaládjának 325 colos, azaz 8,26 méteres képátlójú modellje pontosan ennyibe kerül, de nyugtasson az a tudat, hogy ezért cserébe kapsz 8K felbontást (7680×4320 pixelt) és 907 kilogrammos súlyt – no meg egy kis fejfáját, a mérete miatt ugyanis egészen biztosan meg kell tervezned, hogy miként jut be a lakásba ez a monstrum.

Talán ez is érdekelhet:

Kitalálták, hogyan lehetne iható vizet előállítani a Marson

A Földön is alkalmazható, ráadásul a vízelőállítás nemcsak gyorsabb, de a költsége mintegy tízszer olcsóbb is a mai modern technológiákénál.

Megvan a 2021-2022-es év legjobb okosórája

Címvédés történt, legalábbis ami a gyártót illeti.

(Fotó: LG)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Elfelejtették kiengedni a Malév-gép futóművét, 243 km/óra sebességgel szálltak le hasra

További cikkeink a témában