Edward Snowdent talán sokaknak nem kell bemutatni: egy volt CIA-alkalmazottról van szó, aki az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) szigorúan titkos dokumentumait hozta nyilvánosságra évekkel ezelőtt – ezekből pedig az derült ki, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.

Az egészen Oroszországig menekülő Snowdennek nemrég jelent meg a Rendszerhiba (Permanent Record) című könyve, amelyben több összeesküvés-elméletre is kitért. Mert az, aki az Egyesült Államok titkosszogálatának teljes adatbázisához hozzáfér, az bizony le tud csekkolni olyan dolgokat, amiről az átlag csak dumálgat a kocsmában, vagy képzelődik a fotelben ücsörögve. A sokak által az internet lelkiismeretének tartott, kultikus alakként tisztelt whisleblower pedig élt is a lehetőséggel.

Az általa végzett belső kutatásokból az derült ki, hogy az Amerikai Egyesült Államok nem lépett kapcsolatba földön kívüli életformával, a chemtrail egy buta konteó, a holdra szállás valóban megtörtént, ahogyan a Trump-rezsim által gyakran elbagatellizált globális klímaváltozás is egy fenyegető probléma. A The Joe Rogan Experience című podcastban arra is kitért, hogyha az amerikaiak mégis ufót rejtegetnének valahol, akkor az azt dokumentáló iratok olyan szinten titkosítottak, hogy arról a legbelsőbb emberek sem tudnak.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

És ezt olvastad már?
Itt a legjobb közösségi oldal: csak napi egyetlen képet enged megosztani