Minden férfi álma az az ominózus játszószoba. Ahol van biliárd, nagy tévé, nagy kanapé és a legtöbbször a haverok.

1. Biliárd-asztal

A golyók löködése, amolyan férfiszimbólum, így elengedhetetlen kellék. Meg persze zseniális játék, csak az a baj vele, hogy ha épp nem használjuk, akkor egy meglehetősen nagydarab, akkor épp felesleges bútordarabot kell kerülgetnünk. Többfunkciós biliárdasztalt láttunk már párat, de a Saluc cég Fusion Table asztala az egyik legszebb, ami kapható. A minimialista fémvázon található három darabból álló minőségi asztallapot lekapva, már indulhat is a parti, ráadásul még a golyókat, dákókat sem kell keresgélnünk hiszen ott pihennek a posztón a következő bevetésig.

2. Ha népes a tábor

A biliárd-, kontra póker-, kontra ebédlőasztal problematikát letudtuk, a következő, amire fel kell készítenünk a mi férfias barlangunkat az a vendégsereg. Egy-két haverral elvagyunk a kanapén és a székeken, de egy komolyabb létszámú meccsnézéshez kelleni fog néhány extra ülőhely és a kerti műanyag borzalmak egész biztosan nem mutatnak jól A szentélyben. Ám erre is van megoldás, hiszen a lappá hajtható és az első benyomásokkal szemben igen strapabíró Flux székek mindig készek, hogy fogadják a népes tábort. Rengeteg színben kapható, így mindenki megtalálhatja a magának valót, ráadásul mivel kissé áttetsző műanyagból készült, összeszerelt állapotban hangulatvilágításnak sem utolsó.

3. A TV

A tévé, pontosítva a bazi nagy LCD tévé elengedhetetlen kelléke egy igazi férfiszentélynek és az sem baj, ha képes a 3D tartalmak megjelenítésére. Az LG új Cinema Screen termékcsaládja megfelel a követelményeknek, ráadásul a gyártó minimálisra csökkentette a keretet, ami majdnem olyanná teszi a tévéket, mintha csak a kép lenne, semmi más. Ráadásul netre csatlakoztatva még a Facebookról sem kell lemondanunk.

4. A dizsi

Táncpartikat ugyan ritkán szervez a férfiember a játszószobába, de zenét hallgatni pókerezés közben például igencsak ér, illetve egy jó mozizáshoz sem jön rosszul a Sony 5.1-es hangrendszere, amihez kapunk egy wifis plusz hangszórót is, hogy a lakás/ház másik szobájában zenélve elfedjük például a férfiatlan sikoltásokat egy-egy 11-estől rettegve. Ráadásul a már kissé elavult DVD lemezek mellett a 3D tartalmakkal teletömött Blu-ray korongokkal, az USB csatlakozó segítségével pedig még rengeteg film, zene és képformátummal is elbánik a rendszer.

5. A pihi

Az van, hogy jó a kanapé, de ha egy-két barátunk a kelleténél kissé jobban elfárad (értsd, ugynevezett katatón állapotra isszák magukat), akkor vagy van vendégszoba, vagy van egy Doc kanapéágyunk, amit másodpercek alatt alakíthatunk át egy kétszemélyes emeletes ággyá, hogy a megfáradt kollégák lepihenhessenek. Egy apró jótanács: a felső ágyra a még járóképes(ebb) vendég másszon fel, mert senkinek sem hiányzik egy lábtörés egy jól sikerült este végére.

További Élettér ötletek a Playeren!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában