És nem csak vagány, de egy egészen ötletes funkcióval is felszerelték.

Ha volt valami, amiről úgy tűnt, hogy örök és kikezdhetetlen, na hát az a bevásárlókocsi, aminek az elmúlt harminc évben pontosan annyit sikerült fejlődnie, hogy először csak húsz forintot kellett beledobni, manapság meg kétszázat.

Nos, ennek már vége, a jelek szerint ugyanis a technológiai fejlődés a bevásárlóközpontokat is elérte, és a forradalmat nem más, mint a Ford fogja elindítani. Vagy nem, hiszen az általuk tervezett bevásárlókocsi csak egy koncepció, és a speciális képességét látva nem tudunk nem arra gondolni, hogy inkább csak egy jó reklámfogás a Ford autóinak.

Az egészen futurisztikus kinézetű kocsi ugyanis eléggé futurisztikusan is viselkedik, nevezetesen egy szenzor segítségével érzékeli az útjába kerülő dolgokat, és automatikusan megáll. Ha gurult már neki véletlenül az autódnak egy bevásárlókocsi, esetleg te gurultál véletlenül neki egy sokgyerekes anyukának, miközben a söröket komolyzenei cédéket mustráltad, akkor tudod, hogy ez mennyire hasznos fícsör lehetne, szóval reméljük, hogy ha a Ford nem is, de valaki bevállalja és megcsinálja élesben is.

És ezt olvastad már?
Lábakkal „áldott meg” egy kígyót egy flepnis feltaláló