A Huawei új telefonja annyit tud, mint egy tükörreflexes gép a P20 legújabb reklámja szerint

A Huawei P20 három kamerája a reklám szerint annyit tud, mint egy teleobjektív és annyi fényt képes beengedni, mint egy tükköreflexes fényképezőgép lencséje.

Bár van egy olyan érzésünk, hogy ezek az állítások kicsit túlzóak, de arra azért lehet következtetni belőle, hogy a telefon három kamerája közül az egyik szuper alacsony rekeszértékkel érkezik (ebben jelenleg a Samsung vezet f/1.5-tel), a másik pedig optikai zoomos lesz.

Hogy mit csinál a harmadik, arra egyelőre csak tippelni lehet - egyesek szerint a gépi látáshoz lesz köze, ami nem hülyeség, hiszen a Kirin 970 chipben külön segédprocesszor felel a mesterséges intelligenciával felelős feladatokért, de hogy közelebbről mit fog tudni, és mekkora javulást eredményez az MI szélesebb körű használata, az csak március 27-én fog kiderülni, amikor a telefont hivatalosan is bemutatják.

A másik érdekesség a P20-szal kapcsolatban, hogy a Huawei maximumra tekerte a színcunamit, ugyanis az új csúcstelefon olyan fényezéssel érkezik, amilyet még soha nem láttunk. Legalábbis ha ez a tegnap kiszivárgott kép hiteles, de hát ki találna ki ilyet magától?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon