Üzleti megbeszélés, edzés, kávézás a városban? Bármilyen helyzetben megállja a helyét.

Okosórát az emberek többsége sportoláskor, városban szaladgálás közben, esetleg hétvégi kirándulás során használ. Ennek többek között azaz oka, hogy a mai okosórák kialakítása nem teszi lehetővé, hogy egy ilyen órát felvegyünk egy hivatalos eseményre, legyen szó üzleti vacsoráról vagy akár egy esküvőről.

Az új Huawei Watch GT 3 a kialakításának és az egyedi stílusának köszönhetően minden alkalomra tökéletes viselet lehet.

A Watch GT 3 úgy tud igazi, hasznos funkciókkal ellátott okosóra maradni, hogy közben nem távolodik el a klasszikus karórák eleganciájától. Az óra tokja strapabíró acélból készült, a szálcsiszolt és a polírozott felületein pedig gyönyörűen törik a fény. Az OLED-számlapot egy fekete lünetta öleli körbe, ami bizonyos számlapokkal kombinálva rendkívül praktikus lehet, hiszen hagyományos módon is mérhetünk rajta időt. Az óra egyszerre sportos és elegáns, a váltogatható számlapoknak és a könnyen cserélhető szíjaknak köszönhetően pedig igazi átváltozóművésszé válik.

A 46 milliméteres verzió egy modern fémszíjjal vagy egy sportos gumiszíjjal érkezik, de a hagyományos stiftes rendszer miatt bármilyen szabványos 22 milliméteres szíjat rátehetünk az óránkra.

Hogy megmutassuk, a fent sorolt opcióknak köszönhetően milyen könnyen személyre szabható a Huawei Watch GT 3, összeállítottunk három nagyon különböző szettet, amelyekben az a közös, hogy mindhez tökéletesen illik a Watch GT 3.

Mindennapi outfit

Az órához számtalan számlapot le lehet tölteni, ez a sportos, sok információt mutató verzió remekül megy ehhez a mindennapi szetthez. A Huawei saját gyártású fémszíja olyan kényelmes, hogy bátran fel lehet venni egy hosszú napra is.

Sportos outfit

Sportoláshoz vagy kiránduláshoz mindenképp a gumiszíjat érdemes választani, mert vízálló, és szinte észrevehetetlen a csuklón, nem nyom vagy szorít. A számlapok közül olyat állítottam be, ami a legjobban illik ezekhez

Business casual outfit

Az elegáns viselethez mindenképp váltsunk szíjat, ebben az esetben jó választás lehet egy bőrszíj is, de a Huawei saját gyártású fémszíja is rendkívül modern és elegáns kinézetet kölcsönöz a szettünknek. Egy a kék árnyalatú cipőhöz és az ing mintájához kiválóan illő kék számlapot választottam az outfithez, de ha szeretnénk feltűnősködni, akár arany színekben pompázó számlapok közül is választhatunk.

Csere-bere fogadom

Ahogy azt korábban említettem a Huawei Watch GT 3-as szíja hagyományos stiftes rendszerrel működik, ami azt jelenti, hogy lényegében bármilyen 22 milliméter átmérőjű szíjat rárakhatunk, így a kombinációknak tényleg csak a fantáziánk szabhat határt.

A saját szíjai az órának remek minőségűek, külön kiemelném a fémszíjat, amely a gyors szemcserélő kialakításnak köszönhetően könnyedén méretre szabható.

A cikk a Huawei Magyarország támogatásával készült.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában