Mi történik, ha összegyúrsz egy iPhone X-et egy Huawei P20-szal? Na ez az a kérdés, amin nem kell tovább agyalnod, a Motorola ugyanis volt szíves megmutatni nekünk.

A dolog kezdődik azzal, hogy a kifejezetten a kínai piacra szánt Moto P30 elölről nézve pontosan ugyanúgy néz ki, mint egy iPhone X, ami persze a mai világban annyira nem meglepő, hiszen a kamerafüles megoldást a Huaweitől az Asusig nagyon sokan átvették az Apple-től.

Mintha valahol már láttuk volna...

De senki sem vette át annyira milliméterre pontosan, mint a Motorola, akik nem csak a notch-ot tervezték ugyanakkorára, mint az Apple (annak ellenére, hogy a P30-ban nincsenek olyan szenzorok, amik az iPhone X-ben az arcazonosításhoz szükségesek), de

még az iPhone X jellegzetes háttérképét is egy az egyben lenyúlták.

Nem járt jobban a Huawei sem, akiktől a Huawei P20 színátmenetes hátlapját vették kölcsön, valamint ugye a telefon neve is eléggé emlékeztet a Huawei csúcsmodelljére.

Pedig a Moto P30 amúgy nem egy rossz telefon, a Kínában 2099 jüanért, avagy 87 ezer forintért kapható készülékben egy egészen tisztességes Snapdragon 636 proci van, 6 GB RAM, 16+5 megapixeles hátlapi duál kamera, full HD+ felbontású, 6,2 colos kijelző és 3000 mAh-os akksi. Az viszont érthetetlen, hogy a Motorolának miért van szüksége ilyen olcsó trükkökre, hiszen a Lenovo tulajdonában lévő gyártónak mindeddig sikerült megőriznie a saját stílusát, és bár már rég nem tartoznak a legnagyobbak közé, a márkának még ma is elég sok rajongója van világszerte.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában