Megnézte az ufójelentést, és erre jutott.

A NASA nemrég kinevezett igazgatója, Bill Nelson is elolvasta a június 25-én nyilvánosságra hozott nagy ufójelentést*, amiből szerinte valójában csak egy dolog derült ki, az, hogy az azonosítatlan repülő tárgyak, pontosabban az azonosítatlan légi jelenségek (UAP) eredetét nem sikerült meghatározni.

* Donald Trump még decemberbe arra köztelezte a Pentagont és a különböző hírszerző szervezeteket, hogy legkésőbb június 25-ig számoljanak be arról, hogy mit tudnak az ufókról, vagyis az UAP-okról.

A CNN-nek nyilatkozó Nelson elmondta, hogy a NASA szakemberei is elkezdtek vizsgálódni, hogy kiderítsék, mi állhat a jelentésben szereplő észlelésekre mögött, van-e (tudományos) magyarázat az objektumokra.

Nelson ugyanakkor hangsúlyozta, hogy közel sem biztos, hogy földön kívüli eredetűek tárgyakról van szó. Ennek kapcsán megkérdezték tőle, hogy szerinte egyedül vagyunk-e az univerzumban, amire azt válaszolta:

„Nem hiszem, hogy egyedül vagyunk.”

Vannak, akik szerint...

Rendkívül veszélyes lehet számunkra, ha megpróbálunk kapcsolatba lépni a földönkívüliekkel

Mark Buchanan fizikus szerint hálásnak kell lennünk azért, hogy még nincsenek idegen civilizáció létezésére utaló bizonyítékaink.

Eközben...

„Nagy esély mutatkozik arra, hogy rosszindulatú idegenektől hemzseg az univerzum”

A SETI egyik vezető kutatója szerint naív azt feltételezni, hogy jó szándékúak lennének a földönkívüliek.

(Forrás: CNN, fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában