Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Apple 2016-ban az iPhone 7-ből kihagyta a jack-csatlakozót, ami szinte kifogyhatatlan munícióval szolgált a Samsung számára. Elvégre is a legnagyobb riválisuk egy 52 éve jól működő, széles körben elterjedt technológiát kukázott a méretbeli korlátokra hivatkozva, amit csak a legnagyobb alma-fanok fogadtak kitörő lelkesedéssel.

A Samsung több reklámjában is kigúnyolta az Apple-t emiatt, melyek közül a legismertebb a Growing Up című klip, melyben egy lelkes iPhone-felhasználónak kell szembesülnie azzal, hogy a legújabb Samsung Galaxy Note-ot használó barátnőjének mennyivel könnyebb az élet.

Aztán nagyot fordult a világ, és a Note 10-ből végül a Samsung is kihagyta a jacket (találd ki, miért!), arra hivatkozva, hogy így több hely jut az akksinak, melynek méretét muszáj volt növelniük. Így már nem is annyira viccesek a fikázós reklámok, ugye? Költői kérdés, de azért biztos, ami biztos, a Samu megválaszolta: fogta a Growing Up-ot, és törölte a Samsung, illetve a Samsung USA hivatalos YouTube-csatornájáról.

Még szerencse, hogy malajziai és a dán csatornán még megtalálható a klip, mert így meg tudjuk neked mutatni, hogy nosztalgiázhass egy jót.

Nyilván a dél-koreai cég marketingesei is érezhetik, hogy nem annyira építi a Samsung presztízsét, ha magukat röhögik pofán.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.