Készülj fel egy komoly erőt képviselő laptoppal való találkozásra.

Az Asus híres arról, hogy mindenféle megoldásokkal kísérletezik, hogy minél egyedibbé tegye a laptopjait, a Zenbook Pro 14 Duo OLED-del pedig (ismételten) a határokat feszegeti. Ez a vékony és kompakt gép ugyanis elég komoly erőt képvisel, többek között azért, mert dupla kijelzővel rendelkezik, ráadásul nem is akármilyenekkel:

  • egy 14,5 colos 2,8K-s, 2880×1800-as felbontású, 16:10-as képarányú, 120Hz-es képfrissítésű OLED fő (érintő)képernyővel, ami ráadásul PANTONE hitelesített színhelyességgel és 100% DCI-P3 színskálával kényeztet,
  • és egy 12,7 colos szintén 2,8K-s, 2880×864-es felbontású, 120Hz-es képfrissítésű IPS technológiával ellátott másodlagos (érintő)kijelzővel, az úgynevezett ScreenPad Plusszal, ami az újfajta zsanérmegoldásnak köszönhetően még kényelmesebb szögben nézhet ránk a felnyitáskor.
Mindez azt jelenti, hogy a főképernyő stúdió minőségű látványt és páratlan vizuális élményt garantál játék, munka és általános felhasználás közben is, míg a másodlagos képernyőtől is nagyjából ugyanezt kapjuk, hiszen az OLED-tulajdonságon kívül szinte mindenben megegyezik a nagytesóval.

A másodlagos kijelző használható egy másodlagos monitorként, vagy 2-3 részre osztható, illetve az új ProArt Creator Hub szoftverrel egy kreatív alkalmazásokhoz szabott vezérlőpult varázsolható belőle

Persze ez a pazar képernyőmegoldás még nem elég, hogy kompakt és erős gépként emlegessük, ebbe a státuszba a leginkább a felsőkategóriás gamer laptopok kiváltságának számító 12. generációs Intel Core i9-12900H processzor és a stúdióminőségű NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti dedikált grafikus kártya emeli, amiket a 32GB-os gyors RAM és a villámgyors, 2TB-os PCIe 4.0 x4 SSD egészíti ki.

Az Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED pedig mindig rendelkezésre fog állni, ugyanis a 76Wh-s nagy teljesítményű akkumulátor az egésznapos üzemidőt biztosít, a Thunderbolt 4-es USB-C port pedig támogatja a gyorstöltést is.

Minden infót róla ITT találsz, karácsonyig még éppen van időd beszerezni egyet.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az Asus.

(Fotó: Asus)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés