Ha annyira rácsúsztál a dobra meg a basszusra, hogy már nem elégít ki, ha csak a dobhártyádban zakatol az ütem, akkor ez a te szerencsenapod, ugyanis egy cseh feltaláló olyan kapszulába rejtett mini hangrendszert alkotott, amit lenyelve az egész testedben árad szét a tüc-tüc.

Jan Pope talámányával azért vannak problémák, és ezek közül csak az egyik, hogy az orvosok szerint hatalmas őrültség ilyesmit csinálni. A másik probléma az, hogy ha bevállalod a kísérleti nyúl szerepét (a találmány még nem igazán lett agyontesztelve), akkor a beleid minimum tíz óráig folyamatosan ropni fogják, mire a minidiszkó természetes úton kiürül a szervezetedből, és ennek az időszaknak egy része egész biztosan marha fájdalmas lesz, amikor a kapszula a vastagbeledben turnézik.

A legagyobb probléma viszont az, hogy az internet egyáltalán nem értette meg a művészt, akinek az Indiegogón indított közösségi finanszírozási kampányban mindössze 140 euró jött össze a remélt 150 ezer helyett, vagyis egy ember gondolta úgy, hogy kéne neki egy ilyen kapszula. Kár, pedig szívesen ebédeltünk volna ma egy kis AC/DC best ofot.

És ezt olvastad már?
Új űrverseny, algoritmikus gondolkodás és retro gamerek