És azok közül sem mindegyik. A koreaiak úgy döntöttek, hogy a G6 hatalmas, szinte keret nélküli kijelzője nem lehet csak a gazdagok kiváltsága, így az új Q6-szériába majdnem ugyanolyan kijelző kerül, mint a G6-ba.

Az új telefonokban található kijelzőnek így szintén csak egészen vékony kerete lesz, a különbséget mindössze az jelenti, hogy valamivel kisebb lesz a kijelző (5,5 colos), a felbontása pedig QHD+ helyett 2160x1080 pixeles. Ez teljesen egyedülálló a középkategóriában, és a specifikáció láttán szinte biztosnak tűnik, hogy a belépőszintet képviselő Q6a telefon ára a százezer forintot sem fogja elérni.

Az említett telóban Snapdragon 435 proci lesz 2 GB RAM-mal, a nála valamivel feljebb pozicionált Q6-ban és Q6 Plusban pedig ugyanezt a procit találjuk, csak éppen 3 valamint 4 GB RAM társaságában.

Ilyesmire számíthatunk a Q6-nál is

Az LG csúcskészülékéhez képest viszonylag jelentős különbség, hogy a telefonok egy sima, 13 megapixeles kamerával érkeznek a duál kamera helyett, valamint az akksijuk is valamivel kisebb, bár a kisebb teljesítmény miatt ez nem feltétlenül fog rosszabb üzemidőt eredményezni.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában