Boltokba kerülhet az LG csodatévéje

A Bloomberg megbízható információi szerint az LG jövőre boltokba küldi a tavaly januári CES-en bemutatott tévéjét, aminek a különlegessége, hogy az egész készülék feltekerhető egy kis dobozba.

A prototípus egy 65 colos, vagyis 265 centiméteres átmérőjű OLED-panelt kapott, amely magától tekeredik ki és be, valamint arra is képes, hogy csak részben bújjon elő a dobozból.

Ez nem csak azért hasznos, mert ha mondjuk csak az időjárásra vagy a hírekre vagy kíváncsi, akkor jelentős energiát takaríthatsz meg azzal, hogy csak a kijelző teteje látszik, de a tévé képes alkalmazkodni a tévéműsorok és filmek képarányához is, így elbúcsúzhatunk az alsó és felső fekete csíktól. Emellett a feltekerhető tévét természetesen szállítani is sokkal könnyebb, mint egy hagyományos 165 centis készüléket.

Mivel az infó nem az LG-től származik, így természetesen nem lehet tudni, hogy a boltokba kerülő tévé mennyire egyezik meg a prototípussal, és milyen árra számíthatunk, de a január 8-án kezdődő CES-en talán már megtudhatunk ezt-azt a nem mindennapi készülékről.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon