A programkód mögött olykor valódi hús-vér nők bújnak meg. És nem is akármilyenek!

 1. 10 / 10

  Alleykatze Alex

  Ő ihlette:
  Leilana – Dragon Age: Origins (2009)

  A 24 éves szépség San Fransisco-ban tanult művészetet, majd rájött, hogy a külsejéhez jobban illik a művészet kiszolgálása, mint annak művelése. A modellkedés mellett arcát és testét adta a 2009-es Dragon Age: Origins című Bioware RPG-nek, hogy aztán a róla mintázott Leilana a sorozat egyik visszatérő szereplője legyen. A karakter annyira népszerű lett, hogy még egy külön letölthető kiegészítőt is kapott Leilana’s Song címmel 2010-ben. Bár el kell ismernünk, hogy Alleykatze digitális lenyomata is kedves a szemnek, a valóság ezúttal sokkal szebb.

 2. 9 / 10

  Sasha Grey

  Ő ihlette:
  Viola DeWynter - Saints Row: The Third (2011)

  A Saints Row sorozat soha nem a kifinomult szórakozásra vágyókat célozta meg, jóval inkább akart a nehéz nap végén a kanapéra huppanó és csak egy kis agyatlan lövöldözésre vágyó játékosok favoritja lenni. Ennek megfelelően nem is egy Oscar-díjas színésznőt, hanem a raklapnyi pornós díjat bezsebelő Sasha Grey művésznevű hölgyet kérték fel a készítők, hogy segítsen az egyik karakter megalkotásában. Ugyan a végeredmény csak nyomokban hasonlít Sashára, de még így is elégedettek lehetünk.

 3. 8 / 10

  Mieko Rye

  Ő ihlette:
  Crying Wolf – Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (2008)

  A Metal Gear sorozat negyedik számozott epizódja bevallottan férfiaknak szól. A készítők nem aprózták el; a fináléig csupa olyan főellenséggel kellett a játékosnak megküzdeni, akiket gyönyörű modellekről mintáztak. Nehéz volt a döntés, de végül a válogatott társaságból a fürdőruhamodell Mieko mellett tettük le a voksunkat. Ha a játékban sikerült őt legyőznöd, akkor még egy rögtönzött fotózást is rendezhettél a hölggyel. A szépség digitális újraértelmezését a videóban csekkolhatod.

 4. 7 / 10

  Shannon Elizabeth

  Ő ihlette:
  Serena St. Germaine – James Bond 007: Everything or Nothing (2003)

  1999-ben egy egész világ bámulta kikerekedett szemekkel a barna szépség „alakítását” a kor fiatalságát meghatározó Amerikai Pitében. Az akkor 26 éves Shannon egy csapásra szex-szimbólummá vált. Bár az ominózus vetkőzős jelenet maradt filmográfiájának legemlékezetesebb mozzanata, azért sikerült neki letennie a névjegyét a videojáték-világban is. A 2003-as James Bond-feldolgozás korának egyik legszórakoztatóbb játéka volt. Jól jelzi a produktum minőségét, hogy Pierce Brosnan, Willem Dafoe, Heidi Klum és John Cleese is részt vett a munkálatokban.

 5. 6 / 10

  Tera Patrick

  Ő ihlette:
  Saját maga - Saints Row 2 (2008)

  Ismét a Saints Row és ismét egy pornószínésznő, ezúttal az Amerikában született, de thai felmenőkkel is büszkélkedő Tera Patrick, aki az azonos nevű karaktert játszotta a 2008-as agymenésben. A bögyös amazon a programban többek között olyan szövegekkel szerelte le a szemtelenkedőket, mint például: Idefigyelj, Okoska! Fogalmad sincs mekkora meló kamera előtt szerepelni! Na igen, Tera már csak tudja mekkora meló. A készítők örülhettek, hiszen a hölgy a játék promóciójában is mellbedobással vett részt.

 6. 5 / 10

  Jacqui Ainsley

  Ő ihlette:
  Madison Paige – Heavy Rain (2010)

  Már többször is felmerült rovatunkban Guy Ritchie aktuális szívszerelmének neve. Nem hiába, hiszen az angol fenegyerek választása rendkívül jó ízlésről és még nagyobb mázliról tanúskodik. A végigjátszás során megnyíló werkfilmek megtekintése után az egyik főhőst, az újságíró Madison-t megszemélyesítő színésznő-modellt látva játékosok ezrei gugliztak rá Jacqui nevére.

 7. 4 / 10

  Carmen Electra

  Ő ihlette:
  Saját maga – Def Jam: Fight for NY (2004)

  Az EA Games 2004-es verekedős játékában csak úgy sorjáztak a hip-hop sztárok és az aktuális pop-cicababák. Az azóta MILF-fé nemesedő Carmen az utóbbiak közül megnyerő magabiztossággal emelkedett felül még úgy is, hogy meg kell hagynunk; a hölgy virtuális alteregója az alapanyaghoz képest nem is sikerült olyan túl jól.

 8. 3 / 10

  Yvonne Strahovski

  Ő ihlette:
  Miranda Lawson – Mass Effect 2 (2010)

  A Bioware korszakos RPG-trilógiájának második részében tűnt fel először a szexi Miranda, akivel a játék során akár össze is lehetett jönni néhány intim együttlétre. Annak idején néhány patyolatlelkű hangot adott felháborodásának, hogy akkor is elő lehetett csalogatni ezeket a fülledt jeleneteket, ha a játékos női főhőssel vágott neki a kalandnak. Arról nincs tudomásunk, hogy a szexi ausztrál színésznő mit szólt a leszboszi erotikához, így nem foglalnánk állás a témában.

 9. 2 / 10

  Michelle Van Der Water

  Ő ihlette:
  Sheva Alomar – Resident Evil 5 (2008)

  Az ausztrál színésznő-modellnek a hangjára nem tartottak igényt a Resident Evil ötödik részében, de a külsejére már annál inkább. A Magyarországon nem bemutatott 2006-os Minotaur című filmben együtt szerepelt Tom Hardyval, de ezen felül csak elvétve jutott fel a nagy vászonra, így leginkább sorozatokban, például a Castle-ben találkozhattál vele. Kár, mert szívesen elnézegetnénk a hölgyet akár IMAX-vásznon is.

 10. 1 / 10

  Kristen Bell

  Ő ihlette:
  Lucy Stillman – Assassins Creed (2007)

  Ha elmondanánk, hogy a nagysikerű játéksorozatban pontosan milyen karaktert személyesített meg a szőke színésznő, azzal elrontanánk néhány meglepetést a jövőbeli játékosok számára. Egyébként sem szeretnénk fárasztani senkit Bérgyilkosok Rendjéről és Animus projektről szóló dörgedelmekkel, ezért legyen elég annyi, hogy a játék a középkorban játszódik, Lucy Stillman pedig 1988-ban született. Ez a karakter egyébként szintén azok sorát gyarapítja, akik nem néznek ki olyan jól, mint akiről formázták. Sebaj, ennyit elnézünk neki.

  A bombázók után itt vannak a legkeményebb hősök is.

És ezt olvastad már?
Így néz ki egy Boeing 747-es felszeletelve