Szeretnéd tudni, hogy az e-mailt, amit küldtél, nem csak megnyitották, de el is olvasták? Mindezt úgy, hogy a fogadó fél semmit se sejtsen az egészből? Esetleg szeretnél délig aludni, anélkül, hogy bárki észrevenné? Ez az álomvilág összesen két kattintásnyira van tőled, és úgy hívják, hogy Sidekick.

A Chrome böngészőhöz letölthető bővítmény egyesíti magában az összes olyan hasznos funkciót, ami a népszerű levelező programokból általában hiányzik, sőt, még olyan szolgáltatásokat is nyújt, amire eddig nem is gondoltál, hogy hasznos lenne. Lássuk, mik ezek.

  • Csekkolhatod, hogy megnyitották-e az e-mailedet, és ha a leveledbe raksz egy linket, akkor azt is megnézheted, hogy hányszor kattintottak rá, így megbizonyosodhatsz róla, hogy az e-mailt tényleg elolvasták, és nem csak rápillantottak.
  • Mindez teljesen észrevétlenül zajlik, vagyis a fogadó félben sem kelt rossz érzéseket, hogy leskelődsz utána.
  • Küldhetsz időzített leveleket, így senki sem fogja észrevenni, hogy valójában délig alszol.
  • A jobb oldalon minden elérhető információ megjelenik arról, akitől levelet kaptál, vagy akinek éppen levelet készülsz küldeni.
  • Blokkolja a Gmailben megjelenő reklámokat.

A Sidekick a legtöbb népszerű levelező programmal működik, így nincs más dolgod, mint beregisztrálni a már létező e-mail címeddel, és már élvezheted is a végtelen tudás kényelmét.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Úgy nézhet ki az iPhone 16, mint az egyik legikonikusabb iPhone

Látványosan néz ki, de nem tudni, mire jó a sci-fibe illő laptop, amit a Lenovo dobhat piacra

További cikkeink a témában