Azt tudtuk, hogy a Honor következő telefonja szétcsúsztatható lesz, de azt nem sejtettük, hogy ez lesz az a telefon, amit karácsonykor mindenki a fa alatt akar látni.

A Huawei leányvállalata ugyanis nem csak elegánsan eltüntette a szelfikamerát, ezzel utat nyitva annak, hogy a 6,4 colos AMOLED kijelző kerete alul és felül is pont ugyanolyan vékony legyen, mint oldalt. Nem, a Honor mindent bepakolt a Magic 2-be, amiről egy felhasználó csak álmodozhat.

Itt van például rögtön a már említett kamera, amiből mindkét oldalon hármat találunk: a telefon hátulján egy 16 megapixeles színes, egy 24 megapixeles monokróm, valamint egy szintén 16 megapixeles nagy látószögű kamerát, a kicsúsztatható hátlap alatt pedig egy 24 megapixeles kamera fogad, kiegészülve két 2 megapixeles, mélységérzékelős kamerával (amiből valószínűleg az arcazonosítás miatt kell kettő, legalábbis erre utal, hogy a telefon csúcsverziójában a két kamera helyett infravörös szenzorokat találunk).

Ez viszont még semmi, hiszen a Honor Magic 2 megkapta a Huawei Mate 20 Pro két nagy újítását is, a többi androidos procinál lényegesen erősebb Kirin 980 processzort, és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót. Ha ez nem lenne elég, akkor a Magic 2 ugyanúgy 40 wattos gyorstöltésre képes, mint a Mate 20, ami azt jelenti, hogy a 3500 mAh-os akksiját elvileg alig több mint fél óra alatt tudjuk majd csutkára feltölteni.

A 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel érkező alapmodell Kínában 3799 jüanért, vagyis 156 ezer forintért kerül a boltokba, vagyis nagyjából garantált, hogy Magyarországon is beférne kétszázezer forint alá az ára, így most már csak azon kell drukkolnunk, hogy Európába is eljusson a telefon.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában