A Looking Glass nem először nyűgöz le minket az elképesztő holografikus kijelzőivel, de amit most összedobtak, az minden képzeletet felülmúl.

A Kickstarteren megrendelhető Looking Glass ugyanis még a korábbi HoloPlayer One-nál is sokkal kifinomultabbnak tűnik, már ami a grafikai megjelenítést illeti, emellett pedig olcsóbb is.

A holografikus kijelző nagy előnye, hogy speciális szemüveg vagy sisak nélkül is képes három dimenziós képet megjeleníteni, amit a kijelzőt forgatva minden irányból megnézhetünk. Éppen emiatt a gyártó elsősorban tervezőknek, grafikusoknak szánja a Looking Glasst, de azért nem lepődnénk meg rajta, ha a kijelzők jelentős része hétköznapi felhasználóknál landolna, akiknek minden vágyuk egy holografikus kijelző.

Ez annál is inkább lehetséges, mert a Looking Glass nem őrült drága: a legkisebb, 8,9 colos kijelzőhöz kedvezményesen már 400 dollárért, vagyis nagyjából 110 ezer forintért hozzá lehet jutni a Kickstarteren, de ha 15,6 colos holografikus kijelzőt szeretnél, azt is megkaparinthatod laza 2500 dollárért.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában