Na ezt vajon hogyan fogja forradalmasítani? Napenergiából készíti a lángot? Automatikusan felismeri és beméri a pókokat? Három napig működik egy feltöltéssel?

Elon Muskról köztudott, hogy elég fura humorérzéke van, így aztán senki sem vette igazán komolyan, amikor bejelentette, hogy a Los Angeles alatt autópályát furkáló The Boring Company következő dobása egy lángszóró lesz.

A cég honlapján viszont nemrég feltűnt egy új oldal, ami ugyan titkosítva volt, de mivel a jelszó egyszerűen "flame" volt, így a kíváncsiskodóknak elég gyorsan sikerült feltörniük. Mint kiderült, az oldal tényleg a The Boring Company lángszórójának a terméklapja, bár magáról a lángszóróról egyelőre szinte semmit nem lehet megtudni belőle, azon kívül, hogy prototípus, és "a végleges változat sokkal jobb lesz".

Griddy McGridfinFace on Twitter

@sokane1 It was leaked a few days ago but they changed the password

Na meg azt, hogy hatszáz dollárba kerül, ami nem is tűnik olyan drágának (kábé mint egy középkategóriás telefon). Már ha tényleg igaz, mert Elon Muskról simán el tudjuk képzelni, hogy odáig is elmegy egy poén kedvéért, hogy csinál egy fake termékoldalt egy lángszórónak.

(A nyitókép illusztráció)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Úgy nézhet ki az iPhone 16, mint az egyik legikonikusabb iPhone

Látványosan néz ki, de nem tudni, mire jó a sci-fibe illő laptop, amit a Lenovo dobhat piacra

További cikkeink a témában