Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Hydraulic Press Channel Youtube-csatornán rendszeresen törnek-zúznak össze különféle tárgyakat: többek között karácsonyfadísz, iPhone, játékbaba, aranytömb, dinnye és üllő is került már be a prés alá; sőt, Rozsomák adamantium karmaival is meg kellett küzdenie egyszer a félelmetes gépezetnek.

És bár baromi jó nézni, amint teljesen random dolgokat lapíttat szét a finn Lauri Vuohensilta és felesége, Anni a kegyelmet nem ismerő masinával, egy idő után már a mutatvány varázsa is kezd laposodni, és nem csak a prés alá került tárgyak. Így mostanában a két jó értelemben vett őrült gyakran néz újabb kihívások után.

Ezúttal a konyhába merészkedtek, hogy kávét főzzenek maguknak. De természetesen nem róluk lenne szó, ha azt hagyományos módon tették volna meg. Ők ugyanis víz helyett folyékony nitrogént használtak a kávé lefőzéséhez. No igen, ez is egy olyan dolog, amit nem érdemes kipróbálnunk otthon, ugyanis semmi jó nem főhet ki abból, ha a -196 Celsius-fokos folyadékot egyszer csak az eszpresszógépbe öntjük. Na de nézni, azt szabad:

A Vuohensilta házaspár továbbá kiemeli, hogy azok, akik szárazjéggel szeretnének otthon kísérletezni, mindenképpen szerezzenek be egy oxigénszintmérőt, biztosítsák a terem megfelelő szellőztetését, valamint hidegszigetelő kesztyű és szemvédő nélkül – sőt, egy arcvédő sem árt – inkább bele se fogjanak az egészbe.

És íme az üllős jelenet, hogy ezzel se legyen szegényebb a napod:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.