A ghánai Kantanka vállalat tankját látva nem nagyon tudunk másra tippelni, mint hogy az országban elfogytak a hadiipari mérnökök, így a legújabb harckocsit egy gyerekrajz alapján építették meg.

Ha az volt a cél, hogy az ellenség ne összehugyozza, hanem halálra röhögje magát, akkor mondjuk tökéletesen sikerült a terv, hiszen a miniatűr kerekeken guruló tanknál, amin teljesen indokolatlan pengék és dekorációs jellegű páncélzat fokozzák a feszültséget, tényleg kevés viccesebb dolgot láttunk. Ja, és azt mondtuk már, hogy olyan extrákkal is fel van szerelve, mint mondjuk a haditechnika csúcsának számító Molotov-koktél?

A dolog azért is érthetetlen, mert a tankot az a Kantanka vállalat készítette, akik ghánai mércével mérve egészen tisztességes autókat szoktak építeni. A cég egyébként annak a Dr. Kwadwo Safónak a kezében van, aki az ország keresztény miniszteri posztját is betölti, és a jelek szerint tökéletesen össze tudja egyeztetni az apostoli teendőit (saját egyháza is van) a fegyvergyártással. Ilyen egy igazi, modern értelemben vett polihisztor.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés