A zseniális színész a The Late Show vendége volt a minap, és a járványhelyzetre való tekintettel nem személyesen jelent meg a stúdióban, hanem videochaten jelentkezett be.

A házigazda, Stephen Colbert a sztár legújabb filmjéről akarta kérdezni emberünket, aki először elárulta, hogy hívnia kellett egy szakembert ahhoz, hogy a videohívás megvalósulhasson.

A showman rá is harapott a dologra, hiszen manapság egy kicsit furcsán hangzik, ha valaki még egy online konferenciához sem tud csatlakozni, és hamar ki is derült, hogy

Walken totális technológiai antitalentum.

Annyira, hogy sem mobiltelefonja, sem számítógépe nem volt soha, így neki egy okostelefon vagy egy laptop használata pontosan annyira bonyolult művelet, mint egy átlagembernek a villanyszerelés.

Azért azt is elmondta, hogy semmilyen erkölcsi aggálya nincs a modern technológiával kapcsolatban, egészen egyszerűen csak későn kapcsolt, és az egész technológiai forradalom elszáguldott mellette.

Szerinte a mobiltelefon ma már olyan, mint a karóra: ha neki nincs is, könnyen találhat a környezetében olyan embert, akinek van, és lássuk be, nemigen van a Föld kerekén olyan ember, aki ne adná oda a telefonját, ha Christopher Walken szeretne vele felhívni valakit.

A sztár elmesélte, hogy a forgatásokon szokott kapni mobiltelefont, de ez is csak arra jó, hogy megtalálják, mert bár a hívást fel tudja venni, de hívást kezdeményezni már nem tud a készülékkel.

Imádjuk a palit!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában