Megesett már veled, hogy a legkritikusabb pillanatban szart be a laptopod és nem volt pénzed vadiújat venni, viszont SOS kellett egy? Esetleg új telót akartál magadnak, de nem feltétlenül százezrekért, törlesztőre? Mind jól ismerjük ezeket a szitukat, amikor megváltás, ha jó cuccot szerezhetsz olcsón és gyorsan másoktól. A zavarosban halászás helyett villantunk hét jó fogást a szórakoztató elektronika területén, ami minket teljesen meggyőzött arról, hogy baromira megéri online piacolni.

1: Lenovo T400 2 magos laptop

Hamár jó fogásokra halászunk, mi más is lenne a horgásztavunk, mint a Jófogás, Magyarország legnagyobb online piactere. Ez a laptop, habár külcsínre semmi extra, mondhatni régi vágású versenyző, azért került fel a top hetünkre, mert pontosan azt testesíti meg, ami az online, egymás közti kereskedelem nagy királysága: mindössze 39 900 forintba kerül, fél év garit vállal rá mostani tulajdonosa és már ma elvihető / postára adja a gazdija. A szép állapotú, új akksis, masszív magnézium ötvözetű házzal és a természetesen beépített wi-fivel rendelkező ölgép pontosan az az olcsó és tökéletes megoldás, ami kihúz a kulimászból, ha sürgősen gépre van szükséged.

2: iPhone 6S Space Gray cserére

Másik jópont ez a hal a horgunkon: tulajdonosa cserére kínálja ezt a Németországból rendelt, gyári független készüléket, melyen egy év gyári garancia van, csomagolása makulátlan, minden tartozéka megvan. Cserére pedig Note5, S7, S7 Edge vagy LG V10 érdekli a hirdetőt; és ha épp van egy ilyened, amit nem szeretsz, ellenben sóvárogsz egy űrszürke almára, akkor egy forint pénzkiadás nélkül azonnal mehet is a csere-bere. Na kérem, ez az igazi piac!

3: Apple Macbook Pro 13”

Budapesten kínálja 120 ezer forintért ezt a remek esztétikai- és kondíciós állapotban lévő 13 colos, 2010-es Macbook Pro-t tulajdonosa. Habár oké, hogy a 2010 az már volt hat éve, a Macek eléggé szokták bírni az idő próbáját és ez az ár elég jutányosnak hangzik, hogy befektessen következő tulajdonosa – Macet ennyiért boltban nem fogsz kapni, pont. Kipróbálhatod a Maces magaséletet olcsón, használtan, és ha mégsem jött át a dolog, ennyiért bármikor ki is szállhatsz belőle.

4: Mélyládák és erősítők 

Bulibárók, figyelem! Újabb piacozós hirdetésre bukkantunk, ezúttal a vájtfülűek igényei felé kanyarogva. A hatvani hirdetésben ugyanis nincsenek árak megadva: erősítőket és mélyládákat árul tulajuk, de a részleteket már mind egyénileg le lehet egyeztetni a hirdetővel; jöhet a piacozós alkudozás, a csereötletek, minden, ami a csövön kifér! Már csak egy remek ültetett Opel Calibra kell mellé, és mehet a Brooklyn Bounce a Lágymányosin!

5: Laptoptöltők kedvezménnyel

Ötven százalékos kedvezménnyel árul töltőket ez a szarvasi fickó, akinél élünk a gyanúperrel, hogy valójában egy kis üzletet takar, de oda se neki, ha olcsón ad jót és ingyen postázza. A laptoptöltők meg akkora fogyóeszközök (vagy elvesznek, vagy meggörbülnek, kiszakadnak, elolvadnak, mutálódnak, köddé válnak), hogy pár évente tuti kell a vérfrissítés; és akkor már miért ne olcsón és gyorsan? Pont az ilyen eszközökön jó érzés igazán spórolni.

6: Asus laptop 15,6”

Windows 7-es op-rendszerrel kínálja 51 900 forintért jelenlegi tulaja ezt a nagyon jó állapotú, Asus X58L gépet, amit tuti nem kapsz meg ennyiért boltban, ellenben hirdetője ingyen szállítást is hozzácsapott a kecsegtető ajánlathoz. Az ASUS az egyik legmegbízhatóbb gyártó a világ nemalmás felén, ennyiért pedig akár a nagyit rá lehet szoktatni a Skype-ozásra.

7: Zenit fényképező

Utolsó versenyzőnk egy aranyos különlegesség: egy csupán 3000 forintért hirdetett Zenit 11-es fotógép, melyet tulaja akár vidékre is kiszállít új vevőjének. A piactereken azt is nagyon szeretjük, hogy tényleg nagyon olcsón juthatunk hozzá temérdek dologhoz: és valószínűleg nem minden stimmelhet ezzel a retro kis géppel, de ha például fényképező-fixált vagy, akkor csupán három rongy befektetéssel már ki is próbálhatod, mennyire művészi a kezed ezzel a vassal.

Szóval összességében: nagyon adjuk a virtuális piacozást, mert olcsó (vagy akár totál pénz nélküli is, ha cseréről van szó), gyors és hatékony. Tetszik az online piaci kotta? Ha igen, akkor figyeld a jófogásos horgászbotunkat, mert legközelebb kultikus darabokra fog megrándulni!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés