Kevesebb mint két hónap alatt sikerült összehozni ezt a számot.

Úgy látszik, a kezdeti nehézségek ellene Mark Zuckerberg metaverzuma sikeres koncepció lehet, legalábbis ezt lehet leszűrni abból, hogy már több mint 300 ezren csatlakoztak a Facebook alapítójának új közösségi médiás platformjához, a Horizon Worldshöz.

Ezt a felhasználóbázist a Horizon Worlds kevesebb mint két hónap alatt érte el, ami szép teljesítmény, tekintve, hogy hetekkel ezelőtt beleszaladtak egy megerőszakolós botrányba.

Az esetről korábban itt írtunk:

Mark Zuckerberg egy ideje már hangoztatja, hogy egy online virtuális világban látja a közösségi média jövőjét, ahol a felhasználók együtt játszhatnak, beszélgethetnek, ehetnek (nem tiszta, hogyan), vagy akár bulikat is tarthatnak. A tagok mindezt VR-headsettel teszik a fejükön, vagyis a metaverzum lényegében a való világbeli találkozásokat is helyettesíthetné. A Meta (korábban Facebook) már nagy erőkkel dolgozik, hogy ezt a jövőt megvalósítsa, a következő években ezt a rendszert kiszolgáló hardverekkel és szoftverekkel fognak előrukkolni, a Horizon Worlds nevű platform az utóbbi kategóriába tartozik.

(Forrás: The Verge, kiemelt kép: Horizon Worlds)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Tippek, hogy biztonságosabban mobilozzon a gyereked