Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

San Fransisco-ban helyi idő szerint pénteken reggel 8 órakor rakják ki a nyitva-táblát az Apple Store-okban, ahol a nyitás előtti órákban végre-valahára kikerülnek a polcokra az új iPhone 6S és 6S Plus készülékek. Az előrendelésre félretett példányok már hetekkel ezelőtt elfogytak, így a 73 éves Viet Nguyennek, a 48 éves Huong Dinh-nek és még néhány sorstársuknak nem maradt más választása, mint kedden délután hat órakor kimenni a legközelebbi bolt elé és beállni a sorba.

Mindketten kettő-kettő 64GB-os rózsaszín iPhone 6S Plus-t szeretnének venni, amiért kedd, szerda és csütörtök este is kint alszanak az utcán, mer' nekik megéri. Amint elkezdték formálni a sort, szinte azonnal csatlakozott hozzájuk négy másik helyi, mára pedig már az épület sarkáig ér a sor. Dinh ilyet szól: "Nagyon szeretnék egy új telefont ebben az új színben, mert nagyon tetszik. A lányomnak is veszek egyet, a régi iPhone 6-omat pedig a férjemnek adom."

Ejdeszép!

Valami civilizációs betegség lehet, amikor az ember önként és dalolva megy ki napokig csövezni az utcára és az is biztos, hogy nem egy elszigetelt esetről van szó, hiszen ez a hisztéria évről-évre megismétlődik az aktuális almás készülék megjelenésekor. Vannak olyan formák is, akik pénzért mennek ki sátrazni a bolt elé, a megbízójuk pedig a nyitás előtti órákban váltja le őket. Agyrém!

Tavaly Torontóban ezrek várták az iPhone 6-ot, sokan közülük már egy hete az utcán éltek

A bonyolult pszichológiai fejtegetéseket félretéve, laikus szemmel tisztes távolságból nézve ezek az emberek pontosan úgy viselkednek, mint valamelyik Romero-film zombiseregének tagjai, akik a túlélők agyára pályázva csúnyán feltorlódtak a helyi pláza üvegajtaja előtt.

Kitartás srácok! Már csak egy éjszakán át kell szagolnotok a kutyaszart, aztán némi ideges tülekedés után berombolhattok a boltba, rámarkolhattok az iPhone 6S-re, végül otthon egy gyors kicsomagolás, SIM-kártya áthelyezés, majd néhány órás lázas nyomogatás után letehetitek a kütyüt az asztalra és egy darabig visszatérhettek a megszokott életetekhez. Lenyugszanak a kedélyek, foglalkozhattok kicsit az Instagrammal meg a Twitterrel, aztán néhány nap múlva lehet menni megint sorba állni a jövő évi modellért. Hideg élelmet vigyetek!

(via Phonearena)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.