A bemutató előtt néhány héttel menetrendszerűen "kiszivárgott" egy hivatalos kép a Samsung új csúcstelefonjáról, ami nem sokat bíz a fantáziánkra.

Az Evan Blass által Twitteren közzétett képből az legalábbis kiderül, hogy a Note 8-ban nem lesz a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, ehelyett a szenzor az S8-hoz hasonlóan a hátlapra, a kamera mellé került. A másik viszonylag fontos infó, hogy végre a Samsung is átáll a duál kamerára, igaz, a képből az nem derül ki, hogy a második kamera milyen funkciót fog betölteni.

A Samsungnak van miből válogatnia, hiszen az elmúlt években a gyártók számtalan megoldással álltak elő: az Apple és az Asus zoomos kamerát rakott a telefonjaiba, amelyekkel lehetőség nyílik a tükörreflexes gépeket idéző boke-effektes képek létrehozására, a Huawei fekete-fehér kamerát rakott a színes mellé, az LG pedig a nagylátószögű kamerában látta a fejlődés lehetőségét.

A Note 8 ezt leszámítva nagyjából pont olyan lesz, mint az S8 Plus: a kijelzője éppen csak egy hajszállal lesz nagyobb, és várhatóan teljesítmény terén sem lesz jelentős változás, így igazából a duál kamera és a digitális toll az, ami változást jelent a tavasszal bemutatott telefonhoz képest.

És ezt olvastad már?
Már csak várni kell egy kicsit, hogy megpillantsuk az ősrobbanás utáni pillanatokat