Megközelíthetjük a jó oldaláról is a dolgot: ha véletlenül bezártad a cuccaidat a hotel széfjébe, néhány mozdulattal ki tudod őket szedni, ha van nálad egy sörös doboz vagy egy krumpli. A baj csak az, hogy mások is.

Kíváncsiak voltunk rá, hogy mennyire biztonságosak a szállodai szobákban elterjed szabványos széfek, de utólag azt kívánjuk, bárcsak meghagytak volna minket a boldog tudatlanságban. A Youtube-on való néhány perces keresgélés után azt kell mondanunk, hogy ezekbe a széfekbe csak akkor rakd be az értékeidet, ha egyszerre szeretnél megszabadulni az útleveledtől, az órádtól és az összes pénzedtől, ugyanis a biztonságosnak hitt tárolókat úgy nyitod ki, ahogy csak akarod. Mondjuk egy jól irányzott kézmozdulattal.

Esetleg sörös dobozzal, öngyújtóval, krumplival.

Feltéve persze, ha a szálloda hanyagságból nem hagyta alapbeállításon a biztonsági jelszót, mert akkor még ezekre sincs szükséged.

Szóval ha nem akarsz arra a hírre visszaérkezni a szállodába, hogy az utazás mókásabbik része idő előtt befejeződött, akkor inkább vegyél egy biztonságos táskát, amit nem tudnak lekapni a válladról, és nem lehet egy mozdulattal kinyitni, az értékeidet pedig tartsd mindig magadnál.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában