Bár a Porsche Design által tervezett Huawei Mate RS kétségkívül lenyűgöző telefon, ahhoz azért jókora fantáziára van szükség, hogy valaki belelássa a Porsche 911 GT3 RS vonásait.

A Phone Industry viszont kapva kapott az alkalmon, hogy a Huawei kiadta a telefonjaira az új GPU Turbo funkciót, és megtervezték a Mate RS Turbo változatát, ami már tényleg magán hordozza a sportkocsi egynémely vonását.

Az indítógomb, a szénszálas berakások, a féklámpákat idéző felső, és az első légbeömlőkre emlékeztető alsó hangszórók mind-mind ismerősek lehetnek a 911 csúcsváltozatából.

A srácok kicsit el is kalandoztak a nagy tervezgetésben, jack-csatlakozóból például vélhetően azért terveztek kettőt a telefonra, hogy hasonlítson a sportkocsi dupla kipufogójára, az indítógombnak pedig adtak egy új funkciót: a gomb az okosórákhoz hasonlóan tekergethető lenne, így például egy tekeréssel lenémíthatnánk vagy rezgőre állíthatnánk a telefont. Nem valószínű, hogy az elképzeléseik valaha is megvalósulnak, de azért nagyon drukkolunk, hogy a Huawei előálljon valami hasonlóval.

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a laptopot, ami megmenti a nyaradat, és azt is megmondjuk, miért
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő