Amíg a legtöbb gyártó az elmúlt években a hajlítható kijelzővel kísérletezett, addig az LG úgy gondolta, hogy külön utat jár be, és forgatható kijelzős telefon fejlesztésébe fog.

Az LG Wing nemrég megérkezett, és sokan úgy lehetnek vele, mint házimacska a svájci bicskával. Látja, megszagolja, megpofozza, de nem igazán látja a helyét  teremtésben.

Pedig nagyon is megvan neki, csak jó helyen kell keresni.

Mi pedig egy kis fejtörés és agymenés árán megpróbáltuk megfejteni, hogy kik is azok, akik igazán hasznát vehetik majd a nagyon innovatív telefonnak.

Videocseten ismerkedők

A home office, karantén és távolságtartás fémjelezte 2020-as évben már azt is online végezzük, amit eddig meghagytunk a kézzelfoghatóságnak. Online tartjuk a kapcsolatot a munkatársakkal, rúgunk be a haverokkal, vagy éppenséggel randizunk. A randizás meg alapból egy kényes dolog, amiről regényeket lehetne írni – főleg a mit ne csináljunk fejezetről –, de a videocsetes ismerkedés műfaja még kidolgozatlanabb terep, és itt jöhet segítségül az LG Wing.

Ha ugyanis azt szűrjük le, hogy a másik félnél épp az növelné az esélyünket, ha kiadjuk magunkat kvantumfizikusnak, pannon amisoknak vagy Neil Amstrong eltitkolt unokájának, akkor nem árthat, ha kéznél van némi dinamikus gyorstalpaló.

Az internetet persze a gyors információszerzésre találták ki, az egy képernyős telefonokat viszont pont nem arra, hogy videokamuzás közben a Wikipédiát olvasgassuk.

Ezentúl viszont sima ügy az egész. Ha akarod, kívülről felolvashatod az Ómagyar Mária-siralom mind a két szakaszát akár többfajta átírásban, vagy bizonyíthatod, hogy tényleg tudod ám, mit jövendölt nektek a napi horoszkópotok.

Örökmozgó firkászok

Az újságírás formai keretei is egyre inkább átalakulnak: a legtöbben már nem flekkben és hasábokban gondolkodnak, hiszen a végtelen online tér az ő birodalmuk. Ezzel párhozamosan a munkaeszközök is egyre forradalmibbak lettek: a jegyzetfüzeteket már rég elfelejthettük, de lassan már a laptopok is a négy fal közé szorulnak, hiszen egyes telefonok már nagyon is alkalmasak arra, hogy bizonyos szövegeket helyben összedobjunk – amivel bizony értékes időt nyerünk a riválisokkal szemben. Ilyenkor aztán öröm és boldogság egy extra kijelző, hiszen

akár egy online konferenciát vagy bemutatót is követhetünk úgy zavartalanul, hogy közben a fontosabb részeket az alsó kijelzőn szövegbe foglaljuk.

A telefon részletesebb specifikációiról itt tudhatsz meg többet:

{{https://player.hu/tech-3/lg-wing-okostelefon/}}f

Fogadóesztéták

Eldobnak egy bumerángot valahol Tasmaniában, és neked fogadnod kell arra, hogy milyen irányban fog visszarepülni? Statisztikákat készítesz arról, hogy átlagosan hány füstifecske repül együtt egy csapatban, és évente lejegyzed, hogy mikor térnek vissza a telelésből?

És még közben néznéd is?

Hát akkor van egy jó hírünk: ezentúl akár a mezőn, a tóparton vagy egy nem jól szigetelt atombunkerből is fogadhatsz úgy kényelmesen a kedvenc sporteseményeidre, hogy közben széles kijelzőn, élő adásban nézheted azt.

De az LG Wing igazából minden olyan felhasználónak nagyon hasznos lehet, aki szeret párhuzamosan több dologgal is foglalkozni. Egyszerre youtube-ozni, twichezni, és közben a haverokkal beszélgetni; de vezetés közben mehet a nagy kijelzőn a navigáció, kicsiben meg akár a Spotify; és aki gémelésre adja a fejét, egy-egy nehezebb szitunál berakhat a második kijelzőn egy végigjátszási videót, hogy azonnal hasznosítsa a megszerzett tapasztalatokat.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az LG.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Elfelejtették kiengedni a Malév-gép futóművét, 243 km/óra sebességgel szálltak le hasra

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés