Egyelőre azt sem tudjuk, milyen lesz az idei iPhone, mások viszont már azt is tudni vélik, hogy milyen nagy durranásokat tartogat a 2017-ben bemutatkozó modell.

A rendszerint elég megbízható előrejelzéseket adó KGI Securities egyik elemzője szerint az iPhone 7s Apple-mércével mérve hatalmas változásokon fog átesni, ami elsősorban a kijelzőt érinti.

Eszerint az Apple jövőre átállhat az eddig használt IPS LCD-ről az AMOLED technológiára, ami teljesen érthető lépés lenne, hiszen a Samsung által is használt LED-es technológia nem csak minőségben múlta mára felül a folyadékkristályos kijelzőket, de jóval kevesebbet is fogyaszt. Emellett azt is lehetővé tenné, hogy az iPhone hajlított kijelzőt kapjon, bár hogy hajlított alatt a Galaxy S7 Edge-szerű kijelzőre, vagy inkább a Lumiáknál látott enyhén ívelt megoldásra kell gondolni, azt nem részletezték.

Az iPhone 7s-nek emellett a kényelmesebb fogás érdekében a kerete is sokkal vékonyabb lehet, és a Samsung Galaxykhoz hasonlóan vezeték nélkül is lehet majd tölteni.

Ahhoz képest, hogy egyelőre még az iPhone 7-ről sem igazán tudjuk, hogy milyen lesz, ezek azért elég bátor jóslatok, ráadásul kicsit szembemegy az Apple-nek azzal a felfogásával, hogy a kétévente érkező "s" jelű telefonok inkább csak kisebb ráncfelvarráson esnek át, viszont annyira egyik ötlet sem merész, hogy ne lehetne elképzelni, hogy az Apple a közeljövőben tényleg meghúzza ezeket.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés