Gazdasági válság és hatósági áras tojás ide vagy oda, jóárasított Apple termékért még mindig kígyózó sorokban képesek egyesek – például én is – órákig várakozni. Új Apple üzletet nyitott az iStyle az Árkádban, az elsőt Magyarországon, ami Apple Premium Partner besorolást kapott. A nyitás napjára időzítették akciójukat.

Ki ne akarna 499 ezer forintról 329 ezerre akciózott Apple MacBook Airt venni, ami akár munkára és játékra is tökéletesen alkalmas? Így lehetett ezzel a kérdéssel hozzám hasonlóan több száz ember, akik az Árkád Budapest egyik felétől a másikig érő sorában vettek fel várakozó álláspontot még jóval a 10 órára meghirdetett nyitási akció előtt. A legjobb dealnek tűnő ajánlaton kívül még számos más akciót is beharangoztak erre napra, ezzel adva meg a kezdő lendületet az első budapesti Apple Premium Partner üzletnek.

Az iStyle a közép- és kelet-európai régió legnagyobb Apple hálózatával rendelkezik kilenc országban, hazánkban 2007 óta van jelen. Az Árkád új üzlete mellett a keleti régióban csak Csehországban rendelkeznek ilyen magas besorolású üzlettel, ami a hivatalos, Apple által tulajdonolt üzletek után a legmagasabb minőségi mutatókkal rendelkezik.

A legfontosabb elv, hogy a felhasználók közvetlenül találkozhassanak a termékekkel, ezért a MacBookok, iPhone-ok, Apple Watch-ok és kiegészítők nem elzárt vitrinben, hanem mindenki által hozzáférhető helyen találhatók.

Ennek érdekében az üzletnek legalább 125 négyzetméteres alapterülettel kell rendelkeznie, és a magasan képzett eladók számát is ötről nyolcra emelték. Az üzlet dizájnját közvetlenül az Apple központjában tervezték, a bútorok is az Apple beszállítóitól származnak Németországból és Olaszországból. Így tudják garantálni, hogy a vásárló bármilyen országban is tér be egy Apple üzletbe, ugyanazt az élményt kaphassa. A Premium Partner üzlet szerviztámogatása is magasabb szintet képvisel, képernyőcserét vagy akkucserét akár napon belül is meg tudnak oldani.

Később ingyenes workshopokkal is bővítik majd az üzlet szolgáltatásait, mert az a tendencia látszik kibontakozni, hogy egyre többen használnak szórakozásra és munkára is Apple terméket, és a más márkákról átvándorló új vásárlók számára is élményszerű átállást szeretnének biztosítani.

Ha egyébként hozzám hasonlóan az akciós termékből esetleg mégsem jutott volna, érdemes később visszatérni az üzletbe, mert a nyitási akciót követően is vannak remek ajánlatok, például az Easy Upgrade szolgáltatással a használt készülékek beszámítása is zökkenőmentesen megy, vagy az áruhitel-konstrukciók is kínálnak jó lehetőségeket.

Ez is érdekelhet:

Kapszulával meg műholdas segélyhívással jött az új iPhone

Újraértelmezte a notch szerepét az Apple, az AirPods-nak térhangzást adott, a legjobb okosórák pedig visszaviszik a start mezőre az eltévedt tulajt – az iPhone-bemutató tanulságai.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Komoly újításokat kapott a Messenger, mintha a kőkorszak ért volna véget

Magyarok nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

További cikkeink a témában