Szelfibotot számtalan okból használhatnak az emberek, például... na jó, az igazság az, hogy nem tudjuk, miért használnak az emberek szelfibotot, de azt például el tudjuk képzelni, hogy azért, hogy mindenki beleférjen a csoportképbe.

De mi van akkor, ha annyira irgalmatlanul sok barátod van (nem a Facebookon, hanem IRL), hogy már akkor sem férnek el egy képen, ha bottal hadonászol? Ez persze merőben elméleti kérdés, hiszen ilyen csoport tömegképnél soha a büdös életben nem fogsz olyan fotót lőni, amit a társaság minden tagja leokéz, de ha mégis nekiveselkednél a lehetetlen feladatnak, akkor az Insta360 szelfibotja lesz a társad a harcban.

A 69 dollárért beszerezhető bot a hagyományos, csökevényes szelfibotokkal ellentétben akár három méter hosszúra is nyújtható, így ha a fejed fölé tartod, akkor akár azt is kamuzhatod, hogy egy drónnal fényképezted magadat (miközben egy botot tartottál a drón felé, ofkrz).

A szuperhosszú szelfirúd néhány új képességet is megkövetel, ahhoz mondjuk jobb gyorsan hozzászoknod, hogy nagy feszültségű vezetékek közelében nem hadonászunk botokkal, de hát az élet tele van kihívásokkal.

És ezt olvastad már?
Malév-balesetek sora miatt kellett megreformálni a magyarországi légi közlekedést
További cikkeink a témában