Nincs több elveszett kulcs, összecsomózódott fülhallgató és papírkupac alól előkerülő iPhone.

A JustMount ötlete legalább annyira nagyszerű, amennyire elsőre hihetetlen, hiszen a fali tartó készítői arra biztatnak, hogy a méregdrága iPhone-unkat egy mágnessel rögzítsük a falon. A mágnest valamikor az elektromos eszközök egyik legnagyobb ellenségeként tartottuk számon, az a világ viszont a floppykkal és CRT-monitorokkal együtt szép lassan múlt időbe került, az iPhone-ra pedig a mágnesesség már ugyanúgy semmilyen káros hatással nincs, mint az LCD-monitorokra vagy az újabb merevlemez-meghajtókra.

A JustMountot tervező csapat előző projektje a TidyTilt névre keresztelt speciális iPhone-tok volt, amellyel bármilyen mágneses fémfelületre rögzíthetted a telefonodat, de valószínűleg ők is belátták, hogy a legtöbb modern lakás nem bővelkedik a mágneses fémfelületekben, így született meg a JustMount ötlete: egyszerű, letisztult, és szinte bármilyen felületre rögzíthető, a telefon mellett a kulcsaid vagy a telefon tartozékainak (fülhallgató, Lightning kábel) tárolására is tökéletesen alkalmas.

Az egyedi telefontartó sikerét jelzi, hogy a Kickstarteren húsz nap (tehát kevesebb, mint a kampány fele) alatt bőven ráduplázott az eredeti célként kitűzött tízezer dollárra. Ha te is szeretnél venni egy JustMountot, nincs más dolgod, mint hogy 19 dollárral támogatod a projektet, 45 dollárért pedig TidyTiltet is kapsz a mágneses tartó mellé.

Tovább:
Philips Fidelio SoundRing iPhone-hoz
Év elején jön az iPhone 5S
A tech rovat legfrissebb híreihez  

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában