Nekem a száz darab ismerősömmel nincs nehéz dolgom, ha tudni akarom, hogy ki jött rá, hogy mégsem ismer engem, de a normális emberek, akiknek több ezer ismerősük van Facebookon, könnyen elveszíthetik a fonalat, hacsak nem vezetnek napi jelenléti ívet. Még szerencse, hogy van egy Who Deleted Me nevű alkalmazás, ami számon tartja helyetted, hogy kinek nem kell már többé visszaköszönnöd a buszon.

Az Androidra, iOS-re és Chrome bővítményként is letölthető app pontosan azt nyújtja, amit a neve ígér, vagyis megmutatja, hogy kik azok az egykori ismerőseid, akik töröltek az ismerőseik közül, és hogy ne legyen fölösleges sértődés, azt is számon tartja, hogy kik azok, akik nem téged töröltek, hanem magukat a Facebookról.

Az alkalmazás hátulütője, hogy ez is olyan, mint az időutazás: nem mehetsz vissza annál korábbi pontra, mint hogy telepítetted a programot, vagyis azt, hogy kik töröltek le, amióta a Facebookon vagy, a Who Deleted Me sem fogja tudni megmondani (szerencsére, mert ha jobban utána gondolunk, az azért elég kétségbeejtő lenne adatvédelmi szempontból).

A jövőbeli törölgetők viszont kegyetlenül rajta lesznek kapva, és akkor... szóval akkor majd jól az orruk alá dörgölheted, hogy tudod, hogy töröltek téged, még ha ez valószínűleg nem is igazán érdekli őket, hiszen töröltek.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés