A kissé gyermeklelkű Allen Panben gépészmérnöki véna csörgedezik, és van benne némi flúg is, ez így együtt pedig gyakran nyerő kombináció. A netes videóiról ismert flepnis feltaláló ezúttal azt vette a fejébe, hogy visszaadja a kígyóknak azt a csodát, amitől az evolúció megfosztotta őket: a lábaikat!

Az ősi, nagytestű óriáskígyókon még megtalálhatók a hátsó lábak apró csonkjai, ehhez képest ez a kígyó egy csiszolatlan T–800-as lett. Vagyis fogjuk rá.

A pókerarcú hüllőt ugyanis mesterséges külső vázba, egy amolyan exoszkeletonba fektette, majd hősünket útnak indította;

a mutatványnál a biztonság kedvéért egy kígyótenyésztő is jelen volt. A találmány még korántsem tökéletes, a kígyó a falnak csoszogott, de hát a bicajozás első leckéje is egy jókra pofára esés. Talán csak némi finomhangolás kérdése, hogy a következő kaszpi haragossikló terminátorruhában vonuljon be a Tescóba zacskós egérért.

Már alig várjuk Allen Pan további ötleteléseit. Visszaadhatná galamblelkű politikusainknak az elhullajtott gerinceiket, kitessékelhetné a harlekinkaticákat az öreg kontinensről, vagy az eltűnt Pál-leveleknek is nyomába eredhetne. Egyébként ha már a hüllőnek lábai nőttek, illene volna rájuk húzni valamit. Mondjuk egy sörtalpas cipőt, mellé egy többmilliós aranyóra, egy balenciagás kukászsák meg némi fux kéne, és mehetne is zsűrizni az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójába vagy egy veszélyeshulladék-realitybe.

Témába vágnak:

A sör, amiért bármikor lenyúlhatsz, mégsem ihatsz belőle

Mintha csak egy kvantumfizikai gondolatkísérlet címszereplője lenne.

Egy nap talán a Balenciaga lesz a modern idők Bastille-ja

A Balenciaga ezúttal egy 700 ezer forintos szemeteszsákkal kedveskedett a világnak.

És ezt olvastad már?
Forradalmi módszer válthatja az arcfelismerést és az ujjlenyomat-olvasást mobilunk feloldásánál