Április elsején még csak egy közepesen jó viccnek tűnt, aztán kiderült, hogy nem is vicc, sőt, még cipő sem kell hozzá: Ázsiában a mell felkötözése után új hóbort szedi az áldozatait, ez pedig nem más, mint a lábszelfi.

Természetesen nem az van, hogy a csinos kínai lányok elkezdték a lábukat fotózgatni orrba-szájba (annak a dolognak már régen megvan a maga rajongótábora), hanem hogy magukat fotózzák,

csak éppen a lábukkal.

Így aztán fel sem tűnik, hogy a képet ők csinálták magukról. Az biztos, hogy ez így még mindig sokkal jobb, mint mondjuk a műkéznek álcázott szelfibot, csak hát ez nagyjából nem jelent semmit.

A kéz nélküli szelfik először a kínai Sina közösségi oldalon tűntek fel, és úgy szippantotta be a kínai tinilányokat, mint porszívó a tengerimalacot. És még egy csavar:

a lányok most már a tükörben fotózzák, ahogy a lábukkal fotózzák magukat.

Nekünk, harmincon felüli vénemberekenek ez már szinte követhetetlen, de mielőtt ítéletet mondunk a jelenség felett, megvárjuk, hogy ez is begyűrűzzön a szelfizés Harwardjára, vagyis a Nemzetközi Űrállomásra, aztán majd meglátjuk, hogy van-e olyan menő, mint Földdel a háttérben fotózkodni.

(Forrás: Kotaku)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon