Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi ezerrel parázunk tőle, hogy a lányok egyszer csak ráunnak a melleik fényképezgetésére, ezért aztán kitörő örömmel fogadunk minden olyan új divatot, ami tovább viszi ezt a szép szokást. És már bontjuk is a pezsgőt, mert itt az új őrület, egyenesen Japánból: a szalaggal felpolcolt mellek.

Az ötletet egy japán anime (tudod, rajzfilm) adta, amelynek egyik szereplője, Hestia egy szalagot kötöz a két karjára a mellei alatt, így ha felemeli a karját, a mellei szépen megindulnak a nyaka felé. Azt mondjuk nem tudjuk, hogy erre miért van szüksége, mert mi még az életben nem láttunk lógó mellű anime karaktert, de maradjunk annyiban, hogy kit érdekel.

A divatot először természetesen a cosplayesek vették át, de most úgy tűnik, hogy boldog-boldogtalan elkezdett rákattanni a dologra, kötözik a szalagokat, mintha nem lenne holnap.

Abba most ne menjünk bele, hogy a melltartó-technológia a pushuppal már régen meghaladta ezt a középkori módszert, mert tényleg senkinek nem akarjuk elvenni a kedvét.

Ahogy látható, azért van még hova fejlődni, ráadásul ahogy minden új divatirányzatnál, itt is azonnal megjelentek a pózerek, akik csak a külsőségekben követik a trendet. Zsófia, wessexi grófné például egyáltalán nem értette meg az új divathóbort lényegét.

De a királynő sem fog egyhamar cosplay-versenyt nyerni. Még a szalag színére sem figyelt oda.

És persze mint minden forradalmi találmányt az iPhone-tól a sörig, ezt is voltak, akik már előbb feltalálták, csak nem teljesen úgy. Íme néhány említésre méltó próbálkozás a Hestia előtti időkből:

(Forrás: 444.hu)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.